-->

Behoefte aan verdieping en verbreding van jouw yogakennis en yoga practice?
En wil je meer succes, stabiliteit en zekerheid met jouw yogaonderneming?

Word je eigen yoga-guru en verwelkom meer yogi-klanten in jouw (online) yogaonderneming!


YOGA VERVOLGOPLEIDING 

Slim & Shape Yoga®


TEACHER TRAINING 3-IN-1 

Slim & Shape Yoga®

Transformeer naar een next level yoga-docent


Binnen enkele maanden op een ander niveau denken, doen en lesgeven. Met deze manier transformeer je naar een next level yoga-docent. 

De keys & begeleiding voor een succesvolle

yogaonderneming

Krijg de zakelijke succesmethoden aangereikt van yogadocenten die al zijn waar jij wilt komen.

Persoonlijke (groeps)
begeleiding &
(groeps)coaching

Zowel gedurende als na de opleiding krijg je persoonlijke en groepscoaching samen met experts.

Door blijven ontwikkelen tijdens en na de opleiding.

Met (online) bijscholing, master classes en kennis & ervaringen uitwisselsessies. Zowel tijdens als na de opleiding.

Wil je direct aan de slag?

✔️ Je leert hoe je de meest impactvolle yogalessen geeft.

✔️ Je leert hoe je in shape komt en blijft, en hoe je dit het beste kunt leren aan je Yogi's.

✔️ Je leert hoe je de juiste duurzame natuurlijke oplossingen toepast tegen vervelende chronische gezondheidsklachten. 

✔️Je leert hoe je gezonder leeft op zowel lange als korte termijn door voeding en hoe je dit het beste kunt leren aan je yogi's.

✔️ Je leert hoe je een succesvolle en stabiele yogabusiness opstart en verder uit kunt bouwen.


Heb je nog vragen over wat de juiste vervolgstap voor je is? Plan dan eerst een Yoga Journey gesprek met ons in. Dan helpen onze ervaren docenten om dat eerst helemaal helder te krijgen voor je.

Handvatten voor het duurzaam verbeterenvan je gezondheid

Niet zomaar wat tips. Nee, dé handvatten waarmee je voorgoed afrekent met chronische vage klachten en aandoeningen. En dat zonder medicijnen. Allemaal met de hulp van moeder natuur!

Dé toolbox voor een

stressvrij leven voor jezelf en je Yogi's.

De meest complete anti-stress formule. Geweldig voor jezelf en voor de yogi's in jouw lessen. Wij geven jou de toolbox en leren je de ins-en outs zodat jij dit weer kunt  toepassen op je Yogi's.

Dé plek voor
waardevolle yoga-
samenwerkingen

Yogadocenten onderling én met Slim & Shape Yoga. Een plek waar krachten gebundeld worden.

Support,

betrokkenheid

& motivatie

Je maakt onderdeel uit van een liefdevolle groep gelijkgestemden, die elkaar helpen te groeien.

Wil je direct aan de slag?
Dit is wat je krijgt:

✔️ Je leert hoe je de meest impactvolle yogalessen geeft.

✔️ Je leert hoe je in shape komt en blijft, en hoe je dit het beste kunt leren aan je Yogi's.

✔️ Je leert hoe je de juiste duurzame natuurlijke oplossingen toepast tegen vervelende chronische gezondheidsklachten. 

✔️Je leert hoe je gezonder leeft op zowel lange als korte termijn door voeding en hoe je dit het beste kunt leren aan je yogi's.

✔️ Je leert hoe je een succesvolle en stabiele yogabusiness opstart en verder uit kunt bouwen.

Heb je nog vragen over wat de juiste vervolgstap voor je is? Plan dan eerst een Yoga Journey gesprek met ons in. Dan helpen onze ervaren docenten om dat eerst helemaal helder te krijgen voor je.

MEEST VOORKOMENDE UITDAGINGEN VAN YOGADOCENTEN

We hielpen yogadocenten de volgende uitdagingen aangaan:

Impactvolle yogalessen geven

Een van de grootste belemmeringen van een yogi, zijn de overtuigingen en de mindset die de yogi mee de les inbrengt. Daar heeft een yogadocent ook niet altijd goed zicht op. En de juiste overtuigingen en mindset hebben is nu nét hetgeen  waardoor yoga een grotere positievere doorwerking gaat hebben op het dagelijks leven van de klant (de yogi in hun les). Gelukkig is daar een oplossing voor! Wij leren onze yogadocent-cursisten hoe ze belemmerende overtuigingen en mindset van de yogi in de les, op een impactvolle manier tijdens de lessen positief kunnen omvormen. En natuurlijk ook bij zichzelf!


Ook is er de behoefte om veel meer betekenis te kunnen geven aan de yogahoudingen die in de les gedaan worden. Het waarom? Onze opleiding is juist hierin heel sterk. Betekenis geven aan de houdingen. Daarbij hoort het leren van waarom een houding goed voor je is. Welke impact heeft het op energetisch-, spiritueel-, fysiek- en mentaal niveau? Dat is wat je bij ons leert. En je komt erachter hoe je die kennis in jouw lessen kunt verweven.

In shape komen en blijven                     

Voor velen onder ons (yogadocenten zijn hierbij NIET uitgesloten) is het een mysterie om overtollige kilo’s kwijt te raken en in shape te komen en te blijven. Er is een aantal standaard basisfundamenten en aandoeningen die steevast over het hoofd worden gezien. Het eenvoudig toepassen van deze fundamenten en het helen van achterliggende aandoening is dé oplossing naar een altijd-in-shape-lichaam op de meest gezond mogelijke manier, zonder crash diëten en zonder jojo-effect. Tijdens de opleiding leren we yogadocenten deze fundamenten aan. En geven we duidelijk inzicht in de aandoening waar bijna iedereen met een gewichtsprobleem mee te kampen heeft zonder dat te weten. En hoe dit te verhelpen. De door ons opgeleide yogadocenten helpen zichzelf en anderen daar nu succesvol mee.Drastisch gezonder worden op  korte en lange termijn door helende voeding

Voeding krijgt altijd veel aandacht bij de meeste yogi’s en yogadocenten. Hoe kunnen we de juiste voedingsstoffen tot ons nemen die o.a. aansluit bij onze persoonlijke constitutie, iets waarop de meesten alert blijven en waarin we ook onderzoekend zijn, binnen de beschikbare tijd die we dagelijks hebben. Maar wat nu als hiervoor een handvat is dat je helpt ALTIJD de juiste voeding te kiezen? Want bijvoorbeeld het dagelijks eten van avocado, zaden en noten is niet voor iedereen gezond! Tijdens de opleiding komen onze cursisten erachter hoe het werkelijk zit. Niet vanuit een dieet hype maar vanuit de wetten van de natuur. Bij het toepassen van deze natuurwetten (die steeds meer ook wetenschappelijk worden onderbouwd) kan jouw gezondheid alleen maar een positief stijgende lijn worden. Hierdoor stopt de zoektocht naar het juiste 'dieet'.

We hielpen yogadocenten de volgende uitdagingen aangaan:

De juiste duurzame natuurlijke oplossingen toepassen tegen vervelende chronische gezondheidsklachten

De yogadocenten die bij ons aankloppen zijn, doordat ze voor het yogapad gekozen hebben, veel bewuster gaan leven. Hun gezondheidsklachten (mentaal en/of fysiek) zijn hierdoor minder geworden. Daar zijn ze al zo dankbaar voor! Al zouden ze het liefste willen dat hun klachten helemaal verdwijnen. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? Ze weten niet wat ze nog meer kunnen verbeteren, kunnen aanpassen en veranderen aan de dingen die ze al doen voor hun gezondheid. Onze yoga verdiepingsopleiding legt de puzzel op bijna alle gezondheidsklachten. Hierdoor kunnen yogadocenten zich met die kennis vrijmaken van lichamelijk en mentale klachten terwijl ze tegelijkertijd hun kennis van yoga verbreden en verdiepen! De energie die dan vrijkomt gebruiken ze o.a. voor het realiseren van hun dromen!

Relaxt door het leven gaan
Ook al is iemand een yogi en yogadocent helaas betekent dat nog niet dat die persoon altijd relaxt is en dat hij of zij geen spanningen en stress ervaart. Veel van onze cursisten ervaren diverse stressklachten. Ook yogi’s hebben hun dagelijkse uitdagingen omtrent een evenwichtige leefstijl. Denk aan energieniveau, juiste prioriteiten stellen, tijdsindeling, dagelijkse verplichtingen, persoonlijke uitdagingen, er voor anderen willen zijm een heel gevoelig zenuwstelsel hebben, etc. Onze klanten (yogadocenten) voelen dat dit anders kan, maar weten niet hoe. Wij rijken ze onze volledige No Stress Formule aan, die inmiddels haar succes bewezen heeft.

Starten en/of verder uitbouwen van een stabiele weerbare yogaonderneming


Voor de yogadocenten waarmee wij werken is yoga en yogales geven niet meer weg te denken uit hun leven. En dat willen ze ook niet! Yoga maakt onderdeel uit van wie ze zijn. Het liefst is dit waar ze ook volledig hun werk van maken. Maar ze vragen zich af hoe ze dat moeten aanpakken. Er wordt al zoveel aangeboden op het gebied van yoga. Hoe kunnen ze zich onderscheiden en hoe zetten ze dat vervolgens in de markt? Het fijne is dat ze dit bij ons niet allemaal zelf hoeven uit te zoeken! Ze krijgen hierbij de nodige ondersteuning van mensen uit het vak die hetzelfde al gedaan hebben.

"Voor mij is de Slim & Shape Yoga opleiding een van de meest waardevolle opleidingen die ik tot nu toe heb gedaan."

Manon - Sint Niklaas (BE)

"Ik ervaar bijna geen stress meer. Ben ik heel blij mee! Door de oefeningen die in de training zitten, heb ik geleerd om gelijk te herkennen wanneer ik in een stressvolle situatie zit. Of wanneer ik onder stress ben. En ik kan er gelijk iets aan gaan doen. Dus het duurt ook niet meer dagen/weken dat ik in die stress blijf zitten. Nee, ik kan gelijk iets gaan aanpassen. Omdat ik nu weet welke dingen belangrijk zijn om zonder stress te leven."

Patrycja - Leiden (NL)

"Slim & Shape Yoga opleiding is uniek en vernieuwend. Het is voor mij een verrijking en een naslagwerk voor altijd!"

Nina - Den Haag (NL)

"Je leert niet alleen welke houdingen een specifieke uitwerking hebben op je gezondheid, maar juist ook waarom dit zo is. Ik geef nu ruim een jaar Slim & Shape Yoga en ik word er ontzettend blij van! De yogi's in de lessen idem. Ook zij geven aan een verandering te ervaren. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Net als ik."

Marleen - Vriezenveen (NL)
"Het gaat o.a. over zelfheling. En hoe je dat kunt toepassen in de lessen. Ik denk trouwens dat deze opleiding niet alleen goed is voor yogadocenten. Deze opleiding zou eigenlijk iedereen moeten doen! Het is zo alles omvattend."

Ola - Den Haag (NL)

"Geen moment spijt van deze opleiding gehad. De Teacher training heeft mijn leven veranderd in goede zin. Het heeft me energieker en gezonder gemaakt. Ik voel meer de kracht nu van binnenuit sinds dat ik de opleiding heb gevolgd. We hebben ook een hele fijne community. Echt het gevoel alsof je in een hele warme familie komt."

Anne -  (NL)

Wat onze cursisten kunnen, kun jij ook! 

Wat je hebt na succesvolle afronding van de yogaopleiding


 • Je bent gecertificeerd Slim & Shape Yoga-docent
 • Je mag Slim & Shape Yoga lessen/workouts geven waar je maar wilt
 • Je hebt een verdiepingsslag gemaakt op 'toegepaste anatomie' (anatomie die relevant is voor het doceren van de asana's)
 • Je hebt een ontwikkeling doorgemaakt op lesgeven
 • Je hebt een aantal belangrijke onderdelen en functies van het brein en het lichaam geleerd en je weet hoe je ze ten goede kunt beïnvloeden
 • Je hebt geleerd om volledig de touwtjes in handen te hebben als het gaat om jouw gedachten en mindset. En je kunt dit geleerde ook overbrengen op anderen
 • Je hebt belangrijke mindset shifts gemaakt waardoor je in de mogelijkheid bent je doelen te bereiken aan de hand van een beproefde methode
 • Je weet wat de spirituele, energetische, mentale en fysieke effecten zijn van een groot aantal asana's en je kunt deze ook overbrengen tijdens het lesgeven


Eerst behoefte aan een persoonlijk Yoga Journey-gesprek? Dat kan!

Plan nu GRATIS jouw persoonlijke Yoga Journey-gesprek in. En kom erachter
wat een logische vervolgstap op jouw yogapad is.


We hebben ruimte voor max. 3 Yoga Journey-gesprekken per week. Dus wees er snel bij om op tijd jouw gesprek ingepland te krijgen.

Wat je hebt na succesvolle afronding van de yogaopleiding


 • Je begrijpt de wetenschappelijke verklaringen van aankomen en vet verliezen
 • Je kent de gezondheid- en mentale obstakels van gewichtsproblemen. En ook hoe deze te verhelpen zijn. Hierdoor heb je grip op je gewicht én kun je anderen leren om dat ook te hebben
 • Je kunt mensen om je heen en in jouw lessen adequate adviseren over het reduceren van stress. Wat veel verder gaat dan adem goed in en uit.
 • Je hebt duidelijke handvatten op het gebied van voeding voor stressreductie, in shape komen en (zelf)heling
 • Je hebt effectieve tools om jouw yogalessen meer verdieping te geven voor een groter positief effect op de yogi's in jouw lessen
 • Je kent de basisfundamenten van het neerzetten van een yoga onderneming, inclusief 'concepting'
 • Je weet wat dé methode is om van je yoga 'business' een succes te maken
 • Je maakt onderdeel uit van een veilige en warme community met gelijkgestemden yogadocenten
 • We blijven je na de opleiding begeleiden zolang jij dat wilt, want ook na de opleiding hoeft je het niet allemaal alleen te doen!

Je bent bij ons in goede handen!

Registered Slim & Shape Yoga Teacher
Na succesvolle afronding krijg je ons keurmerk. En mag je waar je maar wilt Slim & Shape Yoga lessen geven. Hiermee onderscheid jij je van veel andere yogadocenten.
Ervaren opleidingsdocenten
Onze opleidingsdocenten zijn ervaren yogi's en runnen ook ieder een yoga-onderneming. Ze zijn minimaal voor 500 yoga-opleidingsuren Registered Yoga Teacher bij Yoga Alliance. 
Continuing Education Provider
Het meerendeel van de opleidingsuren mag je na succesvolle afronding registreren als bijscholingsuren bij Yoga Alliance. Dit kan omdat we een Continuing Education Provider zijn.

Is het nu ook voor jou tijd om eindelijk...?

...meer verdieping te bereiken in je lesgeven?
...niet alleen maar yogahoudingen uit te leggen, maar ook te werken aan een positieve mindset-shift bij de yogi's in je les?
...meer te kunnen vertellen over de asana's, dan alleen de juiste alignment? 

...klaar te zijn met hopen op voldoende yogi's in je les?

...beter voorbereid te zijn op financiële gevolgen die een crisis met zich meebrengt?
...online yoga aan te bieden met een goed verdienmodel?


Ready om jouw yogapad te vervolgen? Jouw yogakennis en practice te verdiepen? Persoonlijk te groeien? Jouw gezondheid op alle fronten naar een hoger plan te tillen? Relaxter door het leven te gaan?

En nu eindelijk die stap te gaan zetten om die stabiele, succesvolle yogabusiness neer te zetten of professioneel verder uit te bouwen?


Schrijf je dan direct in! En VERZEKER jezelf van een plek in onze Teacher Training. Startdatum is 13 september!

€ 3700,-
Tijdelijk: € 1997,-  (excl. btw)

Slim & Shape Yoga Teacher Training

Maak op tijd gebruik van deze zeer aantrekkelijke korting!

Betalen in termijnen mogelijk.

Kamasc (Kathy)

Eigenaar Slim & Shape Yoga®
Yogadocent
Coach
Ondernemer

Nu is de tijd!

"Ik realiseer me maar al te goed dat dit hét moment is om me persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarom heb ik afgelopen maanden en onlangs weer geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. Hopelijk doe jij dat ook lieve yogi. Voorbije tijd komt niet meer terug. Nu is het beste moment om te investeren in jezelf en lekker door te groeien." 

Omdat we niet willen dat financiën je tegenhouden om door te groeien, profiteer je nu TIJDELIJKE van onze extra hoge korting!
Tijdelijk dus geen 3700,- maar 1997 euro. Allen voor snelle beslissers.

 • Meer dan 40% korting op 7 praktijklesdagen waarin je hands on aan de slag gaat, je teaching skills verbetert en heel veel nieuwe kennis tot je krijgt. T.w.v. 750 euro 

 • 18 maanden toegang tot de community voor support, betrokkenheid, motivatie en antwoorden. T.w.v. 360 euro

 • Twee exclusieve 1-op-1 coachingsessies voor snellere groei met een ervaringsdeskundige die 100% op jou en jouw situatie inzoomt. Totaal t.w.v. 593 euro

€ 3700,-
Tijdelijk: € 1997,-  (excl. btw)

Slim & Shape Yoga Teacher Training

Betalen in termijnen mogelijk.

Marleen - Vriezenveen (NL)

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Hoe heb je de docenten van de opleiding ervaren?

"Als een warm bad! Naast kundige en ervaren docenten die weten waar ze het over hebben, zijn de docenten ook erg betrokken bij je. Het voelt altijd als thuiskomen bij deze lieverds. Er is aandacht voor jou en jouw proces en je wordt daarin ook liefdevol begeleid en gestimuleerd om te groeien. Niet alleen tijdens de lesdagen, maar ook daarna."

Ms. Nameless
Add Your Stars
Waardoor heb je besloten om de opleiding te gaan doen?
"De workshops maakten mij erg enthousiast. De combinatie van yoga en al deze vernieuwende kennis mbt gezondheid en stressreductie greep me meteen. Hoe fantastisch is het om al deze kennis met mensen in mijn lessen te kunnen en mogen delen?"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kun je iets zeggen over de benadering die deze opleiding heeft richting de cursisten?

"De begeleiding is warm en liefdevol. Er is alle ruimte voor jouw individuele proces, als cursist en als mens. Alles mag en kan gedeeld worden. Dat voelt veilig en warm. Er wordt mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijke coaching geboden en je kunt ook buiten de lessen terecht bij de docenten. Zij staan voor je klaar om je te helpen in je proces."

Ms. Nameless
Add Your Stars


Eerst behoefte aan een persoonlijk Yoga Journey-gesprek? Dat kan!

Plan nu GRATIS jouw persoonlijke Yoga Journey-gesprek in. En kom erachter
wat een logische vervolgstap op jouw yogapad is.


We hebben ruimte voor max. 3 Yoga Journey-gesprekken per week. Dus wees er snel bij om op tijd jouw gesprek ingepland te krijgen.

"Ik gaf al yogales, maar ik dacht: een extra toevoeging ga ik er nu aan brengen. Maar het is veel meer dan een toevoeging! Ik heb écht zoveel geleerd de afgelopen tijd. Niet alleen wat ik kan meegeven tijdens een yogales op de mat als yogadocente, maar ook voor mezelf! Het is echt een groot kado geweest voor mezelf. Je gaat allemaal verschillende aspecten van je leven na. Deze training is life changing voor mij geweest! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zoveel nieuwe dingen heb geleerd en ook meteen heb toegepast in mijn dagelijks leven. Ik sta anders op, ik ga anders naar bed, ik eet anders. Er is echt heel veel veranderd! Haha!"
Ola - Den Haag (NL)

"Toen ik de slim & shape yoga opleiding voorbij zag komen toen voelde ik Yes, dit wil ik volgen! Ik wilde heel graag meer verdieping in yoga krijgen. De formule van de Slim & Shape Yoga sprak mij erg aan omdat ik verder aan mijn gezondheid wilde werken en meer in Shape wilde komen.

Ik had net ook het no stress formule coachingstraject bij Kathy afgerond wat voor mij al erg waardevol is. Daardoor wilde ik graag nog meer leren van haar zodat ik straks ook mensen kan gaan begeleiden in hun reis."

Yvonne - Woerden (NL)

Slim & Shape Yoga®
De meest unieke yoga-verdiepingsopleiding van Nederland & België