--> --> Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1

SLIM & SHAPE YOGA
TEACHER TRAINING 3-IN-1

Voor iedereen die
gezonder, relaxter, flexibeler, sterker & succesvoller wil worden.

Ben je ready om door te breken op persoonlijk, professioneel en zakelijk vlak?

En herken je jezelf in een aantal van onderstaande verlangens?

Verlang je naar een veel betere gezondheid?
Of wil je geen last meer hebben van een auto-immuunziekte?

Verlang je naar een stressvrij leven?
Of wil je graag jouw eigen onderneming en niet meer afhankelijk zijn van een werkgever?

Verlang je naar een beter lopende onderneming?
Of meer vrije tijd? Wil je meer energie voelen, zodat je de kracht hebt om die dingen te doen waar je zo naar verlangt?


Wil je meer grip op je dagelijkse bezigheden? Een beter ochtend- en avondritueel?
Een betere slaapkwaliteit?

Meer flexibileit, lenigheid en kracht in je lichaam voelen? Wil je gewoonweg lekkerder in je vel zitten? Positiever in het leven staan? Wil je van je breinproblemen af, zoals bijvoorbeeld hersenmist, hoofdpijn en weinig concentratie? Wil je dat je lichaam beter functioneert? Wil je meer van jezelf gaan houden en stoppen jezelf geweld aan te doen? Wat kilo's verliezen en meer in shape komen?

Wil je liefdevolle relaties aangaan zonder spanningen en sabotage? Helemaal klaar met die darmklachten en opgeblazen buik?

Wil je meer betekenis geven aan je leven? Voel je dat die synthetische medicatie echt niet goed voor je is en wil je ervan af?

Of verlang je naar een echt goede, gezonde levensstijl die je ook kunt volhouden? 


En wil je dit nu ein-de-lijk eens écht gaan bereiken. Zonder excuses? Dan is het hoogst waarschijnlijk tijd voor de 3-in-1 training! Kom erachter tijdens jouw Yoga Journey-gesprek. 

3-in-1 
Yoga Teacher Training

unicorn

1. YOGA DOCENTOPLEIDING

Binnen enkele maanden op een ander niveau denken, doen en lesgeven. Transformeert naar een next level yoga-docent met het Slim & Shape Yoga-concept. Het yogaconcept die gericht is op een stressvrij leven en een 'in-shape' lichaam én mind. Leer wat de yogahoudingen op energetisch, spiritueel, fysiek en mentaal niveau teweegbrengen. En pas de asana's daardoor gerichter toe in je lessen en aan je klant.
Toolbox


2. NO STRESS FORMULE TRAINING™ (weer helemaal gezond worden)

Een alles omvattende natuurlijke holistische aanpak voor een stressvrij leven. Binnen no time optimaliseer je alle gebieden in je leven die invloed hebben op jouw stresslevels met onze succesvolle 8-delige toolkit. We gaan met je aan de slag op gebieden als ademhaling, mindset, het brein, hormonen, zenuwstelsel, overtuigingen & prioriteiten, beweging, voeding, slaaphygiëne, omgevingsfactoren, financiën en natuurlijke supplementen. 
ondernemen vanuit je hart


3. (YOGA) BUSINESS TRAINING™ (dromen realiseren)

Ondernemen vanuit je hart met het nieuwe ondernemen-principe. Deze succes-training begeleidt je in de juiste volgorde hoe je van jouw (yoga)onderneming een stabiele goedlopende ideale (yoga)business maakt. Vanuit een heldere visie creëer je jouw eigen businessconcept met de juiste bijpassende verdienmodellen. Geen droge studie, maar een snelle hands-on aanpak. Een onderneming waar je 100% achter staat. Die bestand is tegen maatschappelijke en economische schommelingen. Met verrassende impactvolle eye-openers die ook op jouw onderneming toepasbaar zijn!


Het gesprek dat jouw leven kan veranderen!

Plan'm direct in!

EIGENAAR AAN HET WOORD:

"Ik word helemaal happy wanneer ik zie dat mensen door de 3-in-1 training een veel beter leven hebben gekregen."

"Inmiddels jaren geleden zat ik diep in de put. Lichamelijk en emotioneel. Alle elementen die nu in the 3-in-1 opleiding zitten waren mijn redding en gaven me een beter leven dan dat ik ooit voor mogelijk heb kunnen houden. 


Ik ben Kathy, eigenaar van de Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1. De 3-in-1 training is een holistisch lifestyle programma die inmiddels honderden mensenlevens ten goede heeft verandert.

Zo heb ik mensen met chronisch stressklachten zien gaan naar een stressvrij leven! Mensen met velen jaren medicatie tegen migraine en slaapproblemen, medicatievrij zien worden.

Deelnemers die ongelukkig waren in hun baan hun eigen onafhankelijke weg zien inslaan.

Ondernemers bepaalde aanpassingen in hun onderneming zien maken waardoor alles eindelijk op zijn plek ging vallen. Mensen met auto-immuunziekten, klachtenvrij zien worden.

Mensen met een lage eigenwaarde, echt van zichzelf zien gaan houden en een liefdespartner in hun leven verwelkomden.

Mensen met passie voor yoga, yogadocent zien worden.

Mensen herstellende van borstkanker, sterker, krachtiger en helemaal gezond zien worden.

Mensen met weinig energie, veel negatieve gedachten en weinig passie voor hun leven zien transformeren naar inspirerende levensveranderaars. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het allerleukst vind ik dat ik persoonlijk met de deelnemers aan de slag ga, waardoor ik ze zie transformeren. Dat is écht geweldig!"


Kamasc (Kathy)
Eigenaar Slim & Shape Yoga®

Wil je al een tijd die positieve omslag in je leven maken?

Grijp dan nu écht je kans! Want deze 10e editie (jubileum) is een speciale editie waarin we onze cursisten extra in de watten leggen.


Je ontvangt namelijk een aantal gezondheidskado's. En als je je vóór 1 augustus aanmeldt, dan krijg je ook nog eens extra jubileumkorting bovenop de lopende tijdelijke kortingsactie. 🥳
Wendy
"De vrijheid en rust waar ik zo naar verlangde heb ik binnen een jaar na de start van de opleiding gerealiseerd. En daar ben ik voor altijd dankbaar voor."
Wendy - Poortugaal (Nederland)

Tijdens onze 3-in-1 opleiding krijg je:

Handvatten voor
duurzame
verbetering van je
gezondheid


Niet zomaar wat tips. Nee, dé handvatten waarmee je voorgoed afrekent met chronische vage klachten en aandoeningen. Zonder medicijnen! Allemaal met moedernatuur!


De Toolbox voor
een stressvrij
leven
voor jezelf en jouw yogi's


De meest complete anti-stress methode. Geweldig voor jezelf en de yogi's in jouw lessen. Wij geven jou de complete toolbox, zodat je precies weet hoe je het kunt toepassen.

Dé plek voor
waardevolle yoga-
samenwerkingen


Yogadocenten onderling én met de organisatie Slim & Shape Yoga. Een plek waar krachten gebundeld worden. En waardevolle samenwerkingen ontstaan.

Support,

betrokkenheid

& motivatie


Je maakt onderdeel uit van een liefdevolle groep gelijkgestemden cursisten en oud-cursisten, die elkaar helpen te groeien.


Welke vervolgstap neem jij op jouw yogapad? Kom erachter!

Sabine testimonial

Sabine

Coach
vrouwelijk leiderschap


Den Haag
(Nederland)

"De Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1 heeft mijn leven voor een groot deel veranderd.

Door alle informatie over voeding, slaap, meditaties en yoga oefeningen ben ik me bewust geworden van mijn ongezonde leefstijl. In zowel voeding als in relaties en hoe ik met mezelf omging. 


Dankzij de training leef ik nu gezonder. Weet ik wanneer ik welke tools kan inzetten om me weer terug in Shape te brengen fysiek en mentaal. En ik kan nu veel beter en makkelijker mijn grenzen aangeven.


Ook heb ik veel geleerd over yoga en hoe ik les kan geven. Ik ben zelfverzekerd in het les geven. Ik besef me iedere dag weer hoe rijk ik ben met alle informatie en kennis die ik van Kathy en Loes (de opleidingsdocenten) heb gekregen. Ook hun energie en vertrouwen dat ik het waard ben om mijn dromen na te streven hielp enorm.


Inmiddels heb ik mijn eigen vrouwelijk leiderschap traject opgezet. Ondernemerschap was namelijk ook onderdeel van de opleiding. Ik doe nu waar ik altijd van droomde! In de natuur impact maken, door andere vrouwen in hun kracht te zetten." 

€ 6900,-
Tijdelijk: € 3500  (excl. btw)


Slim & Shape Yoga® Teacher Training
3-in-1 (10e editie)

Ons tijdelijke aanbod is eenmalig geldig voor de aankomende 10e jubileum editie van de Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1. De opleiding start zondag 17 september 2023.

In termijnen betalen is mogelijk. Vraag naar onze financieringsmogelijkheden tijdens jouw persoonlijk Yoga Journey-gesprek.


LET OP! Extra korting voor early birds

In het kader van ons jubileum bieden we early birds eenmalig 300 euro extra korting! Je betaalt dan niet 3500 maar 3200 euro (excl. btw). Deze korting geldt alleen wanneer je je aanmeld vóór 1 augustus.

JUBILEUM KADO:

Alleen bij deze jubileum-editie
krijg je het 'PREMIUM HEALTH-WELKOMSTPAKKET' kado!
Deze bestaat uit:

gezond

Het 90 dagen klachtenvrij programma

Met elke dag persoonlijke begeleiding van Jolanda Graus (eigenaar kliniek pijnbestrijding).
Amino Alliance
1 Maand supply Amino Alliance
Amino Alliance is een hoogwaardig gezondheid supplement op wetenschap gebaseerd. Het heeft een verjongend effect op de organen. En het verbetert aanzienlijk de slaapkwaliteit. Dit supplement is ook populair onder sporters.
3 maanden toegang tot ons workout platform
Het Slim & Shape Yoga workout platform biedt je met ruim 100 verschillende workouts van verschillende gecertificeerde docenten de nodige stimulans en ondersteuning om verantwoord te bewegen. Slim & Shape Yoga is erop gericht om jou in shape te laten komen en stress te laten reduceren.

Het Premium Health-Welkomstpakket geven we alleen aan cursisten van deze jubileum-editie kado.

Wees verstandig en plan jouw Yoga Journey-gesprek vast in.

Je bent bij ons in goede handen!

Slim & Shape Yoga
Registered Slim & Shape Yoga Teacher
Na succesvolle afronding krijg je ons keurmerk. En mag je waar je maar wilt Slim & Shape Yoga lessen geven. Hiermee onderscheid jij je van veel andere yogadocenten.
Ervaren opleidingsdocenten
Onze opleidingsdocenten zijn ervaren yogi's en runnen ook ieder een yoga-onderneming. Ze zijn minimaal voor 500 yoga-opleidingsuren Registered Yoga Teacher bij Yoga Alliance
Continuing Education Provider
Een deel van de opleidingsuren mag je na succesvolle afronding registreren als bijscholingsuren bij Yoga Alliance. Dit kan omdat we een Continuing Education Provider zijn.

"Je leert niet alleen welke houdingen een specifieke uitwerking hebben op je gezondheid, maar juist ook waarom dit zo is. Ik geef nu ruim een jaar Slim & Shape Yoga en ik word er ontzettend blij van! De yogi's in de lessen idem. Ook zij geven aan een verandering te ervaren. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Net als ik!"

Marleen - Vriezenveen (NL)
"Slim & Shape Yoga opleiding is uniek en vernieuwend. Het is voor mij een verrijking en een naslagwerk voor altijd!"

Nina - Den Haag (NL)

"Geen moment spijt van deze opleiding gehad. De Teacher training heeft mijn leven veranderd in goede zin. Het heeft me energieker en gezonder gemaakt. Ik voel meer de kracht nu van binnenuit sinds dat ik de opleiding heb gevolgd. We hebben ook een hele fijne community. Echt het gevoel alsof je in een hele warme familie komt."

Anne - Rheden (NL)


We hielpen onze cursisten de volgende uitdagingen aangaan:

Impactvolle yogalessen
geven

Een van de grootste belemmeringen van een yogi zijn de overtuigingen en de mindset die de yogi mee de les inbrengt. Daar heeft een yogadocent ook niet altijd goed zicht op. En de juiste overtuigingen en mindset hebben is nu nét hetgeen waardoor yoga een grotere positievere doorwerking gaat hebben op het dagelijks leven van de klant (de yogi in de les). Gelukkig is daar een oplossing voor! Wij leren onze yogadocent-cursisten hoe ze belemmerende overtuigingen en de mindset van de yogi in de les, op een impactvolle manier tijdens de lessen positief kunnen omvormen. En natuurlijk ook bij zichzelf!


Ook is er de behoefte om veel meer betekenis te kunnen geven aan de yogahoudingen die in de les gedaan worden. Het waarom? Onze opleiding is juist hierin heel sterk. Betekenis geven aan de houdingen. Daarbij hoort het leren waarom een houding goed voor je is. Welke impact heeft het op energetisch-, spiritueel-, fysiek- en mentaal niveau? Dat is wat je bij ons leert. En je komt erachter hoe je die kennis in jouw lessen kunt verweven.

Erachter komen of je hier klaar voor bent? Plan het Yoga Journey-gesprek met ons in.

In shape komen en blijven     

Voor velen onder ons (yogadocenten zijn hierbij NIET uitgesloten) is het een mysterie om overtollige kilo’s kwijt te raken en in shape te komen en te blijven. Er is een aantal standaard basisfundamenten en aandoeningen die steevast over het hoofd worden gezien. Het eenvoudig toepassen van deze fundamenten en het helen van achterliggende aandoening is dé oplossing naar een altijd-in-shape-lichaam op de meest gezond mogelijke manier, zonder crash-diëten en zonder jojo-effect. Tijdens de opleiding leren we yogadocenten deze fundamenten aan. En geven we duidelijk inzicht in de aandoening waar bijna iedereen met een gewichtsprobleem mee te kampen heeft zonder dat te weten. En hoe dit te verhelpen. De door ons opgeleide yogadocenten helpen zichzelf en anderen daar nu succesvol mee.


Wil jij dit ook? Zorg dan dat je het Yoga Journey-gesprek niet mist!


Drastisch gezonder worden
op korte en lange termijn
door helende voeding

Voeding krijgt altijd veel aandacht bij de meeste yogi’s en yogadocenten. Hoe kunnen we de juiste voedingsstoffen tot ons nemen die o.a. aansluiten bij onze persoonlijke constitutie. Iets waarop de meesten alert blijven en waarin we ook onderzoekend zijn, binnen de beschikbare tijd die we dagelijks hebben. Maar wat nu als hiervoor een handvat is dat je helpt ALTIJD de juiste voeding te kiezen? Want bijvoorbeeld het dagelijks eten van avocado, zaden en noten is niet voor iedereen gezond! Tijdens de opleiding komen onze cursisten erachter hoe het werkelijk zit. Niet vanuit een hype-dieet, maar vanuit de wetten van de natuur. Bij het toepassen van deze natuurwetten kan jouw gezondheid alleen maar een positief stijgende lijn krijgen. Hierdoor stopt de zoektocht naar het juiste 'dieet'.


Klaar om aan de slag te gaan met deze natuurwetten? Plan dan snel jouw Yoga Journey-gesprek!We hielpen yogadocenten ook deze uitdagingen aangaan:

De juiste duurzame
natuurlijke oplossingen
toepassen tegen vervelende
chronische
gezondheidsklachten

De yogadocenten die bij ons aankloppen zijn, doordat ze voor het yogapad gekozen hebben, veel bewuster gaan leven. Hun gezondheidsklachten (mentaal en/of fysiek) zijn hierdoor minder geworden. Daar zijn ze al zo dankbaar voor! Al zouden ze het liefste willen dat hun klachten helemaal verdwijnen. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? Ze weten niet wat ze nog meer kunnen verbeteren, kunnen aanpassen en veranderen aan de dingen die ze al doen voor hun gezondheid. Onze yoga verdiepingsopleiding legt de puzzel op bijna alle gezondheidsklachten. Hierdoor kunnen yogadocenten zich met die kennis vrijmaken van lichamelijk en mentale klachten terwijl ze tegelijkertijd hun kennis van yoga verbreden en verdiepen! De energie die dan vrijkomt gebruiken ze o.a. voor het realiseren van hun dromen!


Snak jij ook naar energie om jouw dromen te gaan realiseren? Dan ben je welkom bij ons voor het Yoga Journey-gesprek!

Altijd relaxt door het leven
gaan. 

Ook al is iemand een yogi en/of yogadocent helaas betekent dat nog niet dat die persoon altijd relaxt is en dat hij of zij geen spanningen en stress ervaart. Veel van onze cursisten ervaren diverse stressklachten. Ook yogadocenten hebben hun dagelijkse uitdagingen omtrent een evenwichtige leefstijl. Denk aan energieniveau, juiste prioriteiten stellen, tijdsindeling, dagelijkse verplichtingen, persoonlijke uitdagingen, er voor anderen willen zijn een heel gevoelig zenuwstelsel hebben, etc. Onze klanten (yogadocenten) voelen dat dit anders kan, maar weten niet hoe. Wij reiken ze onze volledige No Stress Formule aan, die inmiddels haar succes bewezen heeft!

Wil je dit straks ook gaan ervaren? Plan nu dan eerst jouw Yoga Journey-gesprek in!|


Starten en/of verder
uitbouwen van een stabiele
weerbare
(yoga)onderneming


Voor de yogadocenten waarmee wij werken is yoga en yogales geven niet meer weg te denken uit hun leven. En dat willen ze ook niet! Yoga maakt onderdeel uit van wie ze zijn. Het liefst is dit waar ze ook volledig hun werk van maken. Maar ze vragen zich af hoe ze dat moeten aanpakken. Er wordt al zoveel aangeboden op het gebied van yoga. Hoe kun je je onderscheiden? Waar ligt je kracht? En hoe zet je dat vervolgens in de markt? Het fijne is dat je dit bij ons niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken! Je krijgt hierbij de nodige ondersteuning van mensen uit het vak die hetzelfde al gedaan hebben. In de juiste volgorde word je door de te nemen stappen begeleid.


Wil jij dit ook? Dan is de eerste stap het inplannen van jouw Yoga Journey-gesprek!"Voor mij is de Slim & Shape Yoga opleiding een van de meest waardevolle opleidingen die ik tot nu toe heb gedaan."

Manon - Sint Niklaas (BE)

"Ik ervaar bijna geen stress meer. Ben ik heel blij mee! Door de oefeningen die in de training zitten, heb ik geleerd om gelijk te herkennen wanneer ik in een stressvolle situatie zit. Of wanneer ik onder stress ben. En ik kan er gelijk iets aan gaan doen. Dus het duurt ook niet meer dagen/weken dat ik in die stress blijf zitten. Nee, ik kan gelijk iets gaan aanpassen. Omdat ik nu weet welke dingen belangrijk zijn om zonder stress te leven."

Patrycja - Leiden (NL)

"Het gaat o.a. over zelfheling. En hoe je dat kunt toepassen in de lessen. Ik denk trouwens dat deze opleiding niet alleen goed is voor yogadocenten. Deze opleiding zou eigenlijk iedereen moeten doen! Het is zo alles omvattend."

Ola Hetzel
Ola - Den Haag (NL)

Het gesprek dat jouw leven kan veranderen! Plan'm direct in.

Wendy ardha dhanurasana

"Het is ongelofelijk wat dit afgelopen jaar mij heeft gebracht. En dat begon allemaal een klein jaar geleden met de 3-in-1 yoga teacher training.

Ik begon met het verlangen zelf wat meer rust te willen in mijn leven. De ochtendroutine met sapjes, ademhaling en yoga hebben mijn leven zo intens verrijkt. Dat uur rust en me-time voordat de hectiek van de dag losbreekt is fenomenaal!"
Wendy - Poortugaal (Nederland)

Wat je hebt na succesvolle afronding van de yogaopleiding


 • Je bent gecertificeerd Slim & Shape Yoga-docent.
 • Je mag Slim & Shape Yoga lessen/workouts geven waar je maar wilt.
 • Je hebt een verdiepingsslag gemaakt op 'toegepaste anatomie' (anatomie die relevant is voor het doceren van de asana's).
 • Je hebt een ontwikkeling doorgemaakt op lesgeven.
 • Je hebt een aantal belangrijke onderdelen en functies van het brein en het lichaam geleerd en je weet hoe je ze ten goede kunt beïnvloeden.
 • Je hebt geleerd om volledig de touwtjes in handen te hebben als het gaat om jouw gedachten en mindset. En je kunt dit geleerde ook overbrengen op anderen.
 • Je hebt belangrijke mindset shifts gemaakt waardoor je in de mogelijkheid bent je doelen te bereiken aan de hand van een beproefde methode.
 • Je weet wat de spirituele, energetische, mentale en fysieke effecten zijn van een groot aantal asana's en je kunt deze ook overbrengen tijdens het lesgeven.
 • Je begrijpt de wetenschappelijke verklaringen van aankomen en vet verliezen.
 • Je kent de gezondheid- en mentale obstakels van gewichtsproblemen. En ook hoe deze te verhelpen zijn. Hierdoor heb je grip op je gewicht én kun je anderen leren om dat ook te hebben.
 • Je kunt mensen om je heen en in jouw lessen adequate adviseren over het reduceren van stress. Wat veel verder gaat dan adem goed in en uit.
 • Je hebt duidelijke handvatten op het gebied van voeding voor stressreductie, in shape komen en (zelf)heling.
 • Je hebt een holistische kijk en aanpak op het oplossen van diverse vraagstukken.
 • Je hebt effectieve tools om jouw yogalessen meer verdieping te geven voor een groter positief effect op de yogi's in jouw lessen.
 • Je kent de basisfundamenten van het neerzetten van een yoga onderneming, inclusief 'concepting'.
 • Je weet wat dé methode is om van je yoga 'business' een succes te maken.
 • Je maakt onderdeel uit van een veilige en warme community met gelijkgestemden yogadocenten.
 • We blijven je na de opleiding begeleiden zolang jij dat wilt, want ook na de opleiding hoeft je het niet allemaal alleen te doen!

Is het nu ook voor jou tijd om eindelijk...?

...meer verdieping te bereiken in je lesgeven?
...niet alleen maar yogahoudingen uit te leggen, maar ook te werken aan een positieve mindset-shift bij de yogi's in je les?
...meer te kunnen vertellen over de asana's, dan alleen de juiste alignment

...klaar te zijn met hopen op voldoende klanten?

...beter voorbereid te zijn op financiële gevolgen die maatschappelijke onrust en veranderingen met zich meebrengen?
...(online) yoga aan te bieden met een goed verdienmodel?
...af te rekenen met gezondheidsklachten?

Plan dan nu jouw yoga Journey-gesprek in!

Kamasc (Kathy)

Eigenaar Slim & Shape Yoga®
Yogadocent
Coach
Ondernemer

Nu is de tijd!

"Ik realiseer me maar al te goed dat dit hét moment is om me persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarom blijf ik investeren in mijn eigen ontwikkeling. Want de meest waardevolle asset ben jezelf! Volgens mij doe jij dat ook lieve yogi. Voorbije tijd komt  namelijk niet meer terug. De slimste investeringen zijn de investeringen in persoonlijke groei. Het beste moment om te investeren in jezelf en lekker door te groeien is dus nu!" 

Ready om jouw yogapad te vervolgen? Jouw yogakennis en practice te verdiepen? Persoonlijk te groeien? Jouw gezondheid op alle fronten naar een hoger plan te tillen? Relaxter door het leven te gaan? En nu eindelijk die stap te gaan zetten om die stabiele, succesvolle yogabusiness neer te zetten of professioneel verder uit te bouwen?


Verzeker jezelf van een plek in onze 10e editie van de
Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1.

Startdatum: september 2023 (eerste lesdag op zondag 17 september)

Houd je van yoga en vind je gezondheid belangrijk?
Of ben je een ondernemende yogi's,  yogadocent, therapeut, coach of healer? Of heb je ambities daar naartoe? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbij gaan. 


Kom erachter of deze opleiding ook bij jou past en plan een Yoga Journey-gesprek in.

Hoe heb je de docenten van de opleiding ervaren?
"Als een warm bad! Naast kundige en ervaren docenten die weten waar ze het over hebben, zijn de docenten ook erg betrokken bij je. Het voelt altijd als thuiskomen bij deze lieverds. Er is aandacht voor jou en jouw proces en je wordt daarin ook liefdevol begeleid en gestimuleerd om te groeien. Niet alleen tijdens de lesdagen, maar ook daarna."


Waardoor heb je besloten om de opleiding te gaan doen?

"De workshops maakten mij erg enthousiast. De combinatie van yoga en al deze vernieuwende kennis mbt gezondheid en stressreductie greep me meteen. Hoe fantastisch is het om al deze kennis met mensen in mijn lessen te kunnen en mogen delen?"


Kun je iets zeggen over de benadering die deze opleiding heeft richting de cursisten?

"De begeleiding is warm en liefdevol. Er is alle ruimte voor jouw individuele proces, als cursist en als mens. Alles mag en kan gedeeld worden. Dat voelt veilig en warm. Er wordt mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijke coaching geboden en je kunt ook buiten de lessen terecht bij de docenten. Zij staan voor je klaar om je te helpen in je proces."
 Marleen - Vriezenveen (NL)
Sofie yoga
"De Slim & Shape Yoga Teacher Training 3-in-1 heeft me zoveel gebracht! De inzichten die ik tijdens de opleiding verkregen heb, waren enorm belangrijk voor mijn transformatie. Ik was destijds opzoek naar een opleiding tot yogadocent. Ik houd ervan als een opleiding uniek is in haar soort en dat is precies wat ik vond bij Slim & Shape Yoga! De No Stress Formule (ook onderdeel van de opleiding) zette mij zodanig terug in mijn kracht, waardoor ik nu stap voor stap mijn droomonderneming aan het verwezenlijken ben! De Business Training (ook onderdeel van de opleiding) heeft mij een bepaalde zekerheid gegeven. Hierdoor weet ik de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde. Dat geeft vertrouwen."
Sofie - Laarne (BE)
"Ik gaf al yogales, maar ik dacht: een extra toevoeging ga ik er nu aan brengen. Maar het is veel meer dan een toevoeging! Ik heb écht zoveel geleerd de afgelopen tijd. Niet alleen wat ik kan meegeven tijdens een yogales op de mat als yogadocente, maar ook voor mezelf! Het is echt een groot kado geweest voor mezelf. Je gaat allemaal verschillende aspecten van je leven na. Deze training is life changing voor mij geweest! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zoveel nieuwe dingen heb geleerd en ook meteen heb toegepast in mijn dagelijks leven. Ik sta anders op, ik ga anders naar bed, ik eet anders. Er is echt heel veel veranderd! Haha!"
Ola - Den Haag (NL)

"Toen ik de slim & shape yoga opleiding voorbij zag komen toen voelde ik Yes, dit wil ik volgen! Ik wilde heel graag meer verdieping in yoga krijgen. De formule van de Slim & Shape Yoga sprak mij erg aan omdat ik verder aan mijn gezondheid wilde werken en meer in Shape wilde komen.

Ik had net ook het no stress formule coachingstraject bij Kathy afgerond wat voor mij al erg waardevol is. Daardoor wilde ik graag nog meer leren van haar zodat ik straks ook mensen kan gaan begeleiden in hun reis."

Yvonne - Woerden (NL)
"Inmiddels heb ik mijn hectische baan in de mode opgezegd en heb ik een eigen yogastudio/atelier ruimte, waarin ik mijn creativiteit combineer met yoga."
Wendy - Poortugaal (Nederland)

Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal gesprekken per week kunnen voeren.

Wees er dus snel bij om jouw gesprek op de dag naar keuze ingepland te krijgen.


De meest impactvolle holistische yogaopleiding van Nederland & België
Slim & Shape Yoga® Teacher Training 3-in-1