--> --> the BIG change

Consequent de juiste kleine stapjes, in de juiste volgorde, zorgen voor the BIG change

Een gezond, relaxt en succesvol leven met de Holistic Lifestyle Converter

the BIG change

Merk je dat er écht iets mag veranderen aan jouw leven...

... op het gebied van gezondheid, tijdsbesteding en werk? Hoe je nu leeft maakt je niet gelukkig. Het put je uit.

Lukt het je maar niet om deze cirkel te doorbreken? Heb je diverse gezondheidsuitdagingen? Of zit je in een baan die je geen voldoening meer geeft?  Of heb je een eigen onderneming waar nog iets aan ontbreekt? Een lichaam die niet helemaal soepel en vrij voelt? Dan wordt het tijd voor the BIG change!
 

Relaxt leven

Je hebt een relaxt leven. Je leven is overzichtelijk. Jij hebt de touwtjes in handen als het gaat om je dagindeling. Je hebt en voelt nu structuur. In de ochtenden heb je altijd me-time. Gedurende de dag heb je ademruimte. Je hebt zelfs tijd om tussendoor ontspannen wat gezelligs te gaan doen met vriend of vriendin. Gewoon tijdens een werkdag. Aan het einde van de dag voel je je relaxt. Werk of bezigheden kun je naast je neerleggen. Nu tijd voor quality time met gezin, vrienden of jezelf.

Dat is het resultaat van the BIG change!

Gezonder dan ooit

Je hebt je leven weer terug. Je voelt nu weer hoeveel energie je elke dag hebt om de dingen te doen die je altijd hebt willen doen. Gezondheidsklachten behoren tot je verleden. Je lichaam voelt nu gezond, sterk en soepel. Je hoofd is helder en je merkt dat je letterlijk vrijheid voelt in je hoofd en lichaam.

Dat is het resultaat van the BIG change

Zakelijk en professioneel succes

Met de door jouw verworven kennis en ervaring van the BIG change, heb je alle tools in handen gekregen. Hierdoor ben je expert op het gebied van het verhogen van leefkwaliteit, pijn- en klachtenvrij leven, relaxt leven en functioneel inzetten van yoga. Je coacht en traint nu super leuke klanten die net als jij kwaliteit van leven hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt meer vrije tijd en je besteedt deze aan gave activiteiten, nieuwe ervaringen en reizen. Je leeft je droomleven.

Dat is het resultaat van the BIG change!

the BIG change bevat:

unicorn

1. SLIM & SHAPE YOGA (TEACHER) TRAINING

Binnen enkele maanden Slim & Shape Yoga® in je dagelijks leven verwelkomen. De yogavorm die je meer van jezelf laat houden. En zelfs erin lesgeven, mocht je dat willen. Het yogaconcept die gericht is op een stressvrij leven en een 'in-shape' lichaam én mind. Leer wat de yogahoudingen op energetisch, spiritueel, fysiek en mentaal niveau teweegbrengen. En pas de asana's daardoor gerichter toe voor jezelf, familie, vrienden, collega's en klanten.
Toolbox


2. NO STRESS FORMULE TRAINING™ 
wordt weer helemaal gezond

Een alles omvattende natuurlijke holistische aanpak voor een stressvrij leven. Binnen no time optimaliseer je alle gebieden in je leven die invloed hebben op jouw stresslevels met onze succesvolle 8-delige toolkit. We gaan met je aan de slag op het gebied van ademhaling, mindset, het brein, hormonen, zenuwstelsel, overtuigingen & prioriteiten, beweging, voeding, slaaphygiëne, relaties, omgevingsfactoren, financiën en natuurlijke supplementen. 
ondernemen vanuit je hart


3. BUSINESS TRAINING
realiseer je zakelijke doelen

Optioneel voor de ondernemende types onder ons: ondernemen vanuit je hart met het nieuwe ondernemen-principe. Deze succes-training begeleidt je in de juiste volgorde hoe je van jouw onderneming een stabiele goedlopende ideale business maakt. Vanuit een heldere visie creëer je jouw eigen businessconcept met de juiste bijpassende verdienmodellen. Geen droge studie, maar een snelle hands-on aanpak. Een onderneming waar je 100% achter staat. Die bestand is tegen maatschappelijke en economische schommelingen. Met verrassende impactvolle eye-openers die ook op jouw onderneming toepasbaar zijn!


JUBILEUM KADO:

Alleen bij deze aankomende jubileum-editie
krijg je het 'PREMIUM HEALTH-WELKOMSTPAKKET' kado!
Deze bestaat uit:

gezond
Het 90 dagen klachtenvrij programma  
Met elke dag persoonlijke begeleiding van Jolanda Graus (eigenaar kliniek pijnbestrijding).
Amino Alliance
1 Maand supply Amino Alliance
Amino Alliance is een hoogwaardig gezondheid supplement op wetenschap gebaseerd. Het heeft een verjongend effect op de organen. En het verbetert aanzienlijk de slaapkwaliteit. Dit supplement is ook populair onder sporters.
3 maanden toegang tot ons workout platform
Het Slim & Shape Yoga workout platform biedt je met ruim 100 verschillende workouts van verschillende gecertificeerde docenten de nodige stimulans en ondersteuning om verantwoord te bewegen. Slim & Shape Yoga is erop gericht om jou in shape te laten komen en stress te laten reduceren.Het gesprek dat jouw leven kan veranderen!
Plan'm direct even in!


KATHY AAN HET WOORD:

"Ik word helemaal happy wanneer ik zie dat mensen door the BIG change een veel beter leven hebben gekregen."

"Inmiddels jaren geleden zat ik diep in de put. Lichamelijk en emotioneel. Alle elementen die nu in the BIG change zitten waren mijn redding en gaven me een beter leven dan dat ik ooit voor mogelijk heb kunnen houden. 


Ik ben Kathy, eigenaar van the BIG change. The BIG change is een holistische lifestyle converter die inmiddels honderden mensenlevens ten goede heeft veranderd. 

Zo heb ik mensen met chronisch stressklachten zien gaan naar een stressvrij leven! Mensen met velen jaren medicatie tegen migraine en slaapproblemen, medicatievrij zien worden.

Deelnemers die ongelukkig waren in hun baan hun eigen onafhankelijke weg zien inslaan.

Ondernemers bepaalde aanpassingen in hun onderneming zien maken waardoor alles eindelijk op zijn plek ging vallen. Mensen met auto-immuunziekten, klachtenvrij zien worden.

Mensen met een lage eigenwaarde, echt van zichzelf zien gaan houden en een liefdespartner in hun leven verwelkomden.

Mensen met passie voor yoga, yogadocent zien worden.

Mensen herstellende van borstkanker, sterker, krachtiger en helemaal gezond zien worden.

Mensen met weinig energie, veel negatieve gedachten en weinig passie voor hun leven zien transformeren naar inspirerende levensveranderaars. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Consequent de juiste kleine stapjes doen in de juiste volgorde zorgen voor the BIG change.

Het allerleukst vind ik dat ik persoonlijk met de deelnemers aan de slag ga, waardoor ik ze zie transformeren. Dat is écht geweldig!"

Kathy (Kamasc)

Eigenaar van:
💚 the BIG change
💚 Slim & Shape Yoga®
💚 No Stress Formule
💚 Dromen realiseer training

Is het nu JOUW tijd voor the BIG change?

Kom erachter hoe wij je daarin stap voor stap begeleiden en ondersteunen.

Wat mag je van ons verwachten tijdens the BIG change?

Handvatten voor
duurzame
verbetering van je
gezondheid


Niet zomaar wat tips. Nee, dé handvatten waarmee je voorgoed afrekent met chronische vage klachten en aandoeningen. Zonder medicijnen! Allemaal met moedernatuur!

De holistische
toolbox voor 
een stressvrij 
leven

De meest complete, holistische anti-stress methode. Geweldig voor jezelf, jouw dierbaren én je klanten. Wij geven jou de complete toolbox, zodat je precies weet hoe je het kunt toepassen.

Dé plek voor
waardevolle
samenwerkingen


Cursisten onderling én met de docenten en coaches van the BIG change. Een plek waar krachten gebundeld worden. En waardevolle samenwerkingen ontstaan.
Support,

betrokkenheid

& motivatie


Je maakt onderdeel uit van een liefdevolle groep gelijkgestemden cursisten en oud-cursisten, docenten en coaches die elkaar helpen te groeien. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding van de coaches en docenten.


Sabine testimonial

Sabine

Coach
vrouwelijk leiderschap


Den Haag
(Nederland)

CURSIST SABINE AAN HET WOORD:

"Dit programma heeft mijn leven veranderd.

Door alle informatie over voeding, slaap, meditaties en yoga oefeningen ben ik me bewust geworden van mijn ongezonde leefstijl. In zowel voeding als in relaties en hoe ik met mezelf omging. 


Dankzij the BIG change leef ik nu gezonder. Weet ik wanneer ik welke tools kan inzetten om me weer terug in Shape te brengen fysiek en mentaal. En ik kan nu veel beter en makkelijker mijn grenzen aangeven.


Ook heb ik veel geleerd over yoga en hoe ik les kan geven. Ik ben zelfverzekerd in het les geven. Ik besef me iedere dag weer hoe rijk ik ben met alle informatie en kennis die ik van de opleidingsdocenten heb gekregen. Ook hun energie en vertrouwen dat ik het waard ben om mijn dromen na te streven hielp enorm.


Inmiddels heb ik mijn eigen vrouwelijk leiderschap traject opgezet. Ondernemerschap was namelijk ook onderdeel van de opleiding. Ik doe nu waar ik altijd van droomde! In de natuur impact maken, door andere vrouwen in hun kracht te zetten." 

Je bent bij ons in goede handen!

Slim & Shape Yoga
Registered Slim & Shape Yoga Teacher
Je kunt ervoor kiezen om gecertificeerd Slim & Shape Yoga docent te worden. Je mag dan waar je maar wilt Slim & Shape Yoga lessen geven. Hiermee onderscheid jij je van veel andere yogadocenten.
Ervaren opleidingsdocenten
Onze opleidingsdocenten zijn ervaren yogi's en runnen ook ieder een yoga-onderneming. Ze zijn minimaal voor 500 yoga-opleidingsuren Registered Yoga Teacher bij Yoga Alliance
Continuing Education Provider
Een deel van de opleidingsuren mag je na succesvolle afronding registreren als bijscholingsuren bij Yoga Alliance. Dit kan omdat we een Continuing Education Provider zijn.

Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal gesprekken per week kunnen voeren. Wees er dus snel bij om jouw gesprek op de dag naar keuze ingepland te krijgen.


CURSISTEN AAN HET WOORD

"Voor mij is the BIG change een van de meest waardevolle trajecten die ik tot nu toe heb gedaan."

Manon - Sint Niklaas (BE)

"Ik ervaar bijna geen stress meer. Ben ik heel blij mee! Door de oefeningen die in het traject zitten, heb ik geleerd om gelijk te herkennen wanneer ik in een stressvolle situatie zit. Of wanneer ik onder stress ben. En ik kan er gelijk iets aan gaan doen. Dus het duurt ook niet meer dagen/weken dat ik in die stress blijf zitten. Nee, ik kan gelijk iets gaan aanpassen. Omdat ik nu weet welke dingen belangrijk zijn om zonder stress te leven."

Patrycja - Leiden (NL)

"Het gaat o.a. over zelfheling. En hoe je dat kunt toepassen in de lessen. Ik denk trouwens dat dit traject goed is voor iedereen! Het is zo alles omvattend."

Ola Hetzel
Ola - Den Haag (NL)

"Je leert niet alleen welke yogahoudingen een specifieke uitwerking hebben op je gezondheid, maar juist ook waarom dit zo is. Ik geef nu een aantal jaar Slim & Shape Yoga (de yogavorm die je tijdens the BIG change krijgt) en ik word er ontzettend blij van! De yogi's in de lessen idem. Ook zij geven aan een verandering te ervaren. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Net als ik!"

Marleen - Vriezenveen (NL)
"the BIG change is uniek en vernieuwend. Het is voor mij een verrijking en een naslagwerk voor altijd!"

Nina - Den Haag (NL)

"Geen moment spijt van dit traject gehad. the BIG change heeft mijn leven veranderd in goede zin. Het heeft me energieker en gezonder gemaakt. Ik voel meer de kracht nu van binnenuit sinds dat ik de opleiding heb gevolgd. We hebben ook een hele fijne community. Echt het gevoel alsof je in een hele warme familie komt."

Anne - Rheden (NL)
Wendy

CURSIST WENDY AAN HET WOORD:

"De vrijheid en rust waar ik zo naar verlangde heb ik binnen een jaar na de start van het traject gerealiseerd. En daar ben ik voor altijd dankbaar voor.


Het is ongelofelijk wat dit afgelopen jaar mij heeft gebracht. En dat begon allemaal een klein jaar geleden met the BIG change.

Ik begon met het verlangen zelf wat meer rust te willen in mijn leven. De ochtendroutine met sapjes, ademhaling en yoga hebben mijn leven zo intens verrijkt. Dat uur rust en me-time voordat de hectiek van de dag losbreekt is fenomenaal!"


Wendy - Poortugaal (Nederland)

CURSIST MARLEEN AAN HET WOORD:

Hoe heb je de docenten van de opleiding ervaren?

"Als een warm bad! Naast kundige en ervaren coaches en docenten die weten waar ze het over hebben, zijn ze ook erg betrokken bij je. Het voelt altijd als thuiskomen bij deze lieverds. Er is aandacht voor jou en jouw proces en je wordt daarin ook liefdevol begeleid en gestimuleerd om te groeien. Niet alleen tijdens de lesdagen, maar ook daarna."

Waardoor heb je besloten om de opleiding te gaan doen?

"De workshops maakten mij erg enthousiast. De combinatie van yoga en al deze vernieuwende kennis mbt gezondheid en stressreductie greep me meteen. Hoe fantastisch is het om al deze kennis met mensen in mijn lessen te kunnen en mogen delen?"

Kun je iets zeggen over de benadering die deze opleiding heeft richting de cursisten?

"De begeleiding is warm en liefdevol. Er is alle ruimte voor jouw individuele proces, als cursist en als mens. Alles mag en kan gedeeld worden. Dat voelt veilig en warm. Er wordt mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijke coaching geboden. En je kunt ook buiten de lessen terecht bij de docenten en coaches. Zij staan voor je klaar om je te helpen in je proces."

Marleen - Vriezenveen (NL)
Ola Hetzel

CURSIST OLA AAN HET WOORD:

"Ik gaf al yogales, maar ik dacht: een extra toevoeging ga ik er nu aan brengen. Maar het is veel meer dan een toevoeging! Ik heb écht zoveel geleerd de afgelopen tijd. Niet alleen wat ik kan meegeven tijdens een yogales op de mat als yogadocente, maar ook voor mezelf! Het is echt een groot kado geweest voor mezelf. Je gaat allemaal verschillende aspecten van je leven na. Dit traject is life changing voor mij geweest! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zoveel nieuwe dingen heb geleerd en ook meteen heb toegepast in mijn dagelijks leven. Ik sta anders op, ik ga anders naar bed, ik eet anders. Er is echt heel veel veranderd! Haha!"

Ola - Den Haag (NL)

CURSIST WENDY AAN HET WOORD:

"Inmiddels heb ik mijn hectische baan in de mode opgezegd en heb ik een eigen yogastudio/atelier ruimte, waarin ik mijn creativiteit combineer met yoga."

Wendy - Portugaal (NL)

Waarschijnlijk ben je geen couch potato,

maar heb je wel behoefte aan een BIG change.

De meest impactvolle Holistic Lifestyle Converter van Nederland & België:

the BIG change