--> --> the BIG change
yoga


KRIJG DIE LANGVERWACHTE 'BIG CHANGE' IN JE LEVEN
Upgrade jouw mentale- en lichamelijke gezondheid, yoga, relaties, voeding, financiën en business.


Voor yogaliefhebbers en professionals.

THE BIG CHANGE 

De enige yoga multi-opleiding met een volledig 

HOLISTISCHE aanpak.

€ 6900,-
€ 3500,- excl. btw.

The BIG change
meer dan alleen een yoga(docent)opleiding

De opleiding die jouw lang gewenste lifestyle change volledig waar kan maken. Nu tijdelijk voor 3500 euro. Betalen in termijnen is mogelijk. Vraag ernaar tijdens jouw BIG change-gesprek. 


THE BIG CHANGE BEVAT:

♥︎ Yoga(docent)opleiding

♥︎ No Stress Formule training (diepgaande en vooruitstrevende praktische gezondheidsleer: mentaal en fysiek)

♥︎ Business Training (dromen realiseren)


EXTRA ALLEEN TIJDENS DEZE 10e EDITIE:

 ♥︎ 90 dagen klachtenvrij programma

YOGA ONLINE

Kies zelf of je het yogagedeelte van de opleiding volledig of gedeeltelijk live online volgt.

YOGA OP LOCATIE 

Kom je liever op locatie? Je bent van harte welkom bij ons in Woerden (NL).

NOG VRAGEN?
Heel goed! Dit betekent dat je serieus bent over jouw BIG change!

Tijdens het persoonlijke BIG change gesprek is er genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden. 

Je bent bij ons in goede handen!

Slim & Shape Yoga
Registered Slim & Shape Yoga Teacher
Je kunt ervoor kiezen om gecertificeerd Slim & Shape Yoga docent te worden. Je mag dan waar je maar wilt Slim & Shape Yoga lessen geven. Hiermee onderscheid jij je van veel andere yogadocenten.
Ervaren opleidingsdocenten
Onze yoga opleidingsdocenten zijn ervaren yogi's en runnen ook ieder een yoga-onderneming. Ze zijn minimaal voor 500 yoga-opleidingsuren Registered Yoga Teacher bij Yoga Alliance
Continuing Education Provider
Een deel van de opleidingsuren mag je na succesvolle afronding registreren als bijscholingsuren bij Yoga Alliance. Dit kan omdat we een Continuing Education Provider zijn.
Sabine testimonial

Sabine

Coach
vrouwelijk leiderschap


Den Haag
(Nederland)

CURSIST SABINE AAN HET WOORD:

"Dit programma heeft mijn leven veranderd.

Door alle informatie over voeding, slaap, meditaties en yoga oefeningen ben ik me bewust geworden van mijn ongezonde leefstijl. In zowel voeding als in relaties en hoe ik met mezelf omging. 


Dankzij the BIG change leef ik nu gezonder. Weet ik wanneer ik welke tools kan inzetten om me weer terug in Shape te brengen fysiek en mentaal. En ik kan nu veel beter en makkelijker mijn grenzen aangeven.


Ook heb ik veel geleerd over yoga en hoe ik les kan geven. Ik ben zelfverzekerd in het les geven. Ik besef me iedere dag weer hoe rijk ik ben met alle informatie en kennis die ik van de opleidingsdocenten heb gekregen. Ook hun energie en vertrouwen dat ik het waard ben om mijn dromen na te streven hielp enorm.


Inmiddels heb ik mijn eigen vrouwelijk leiderschap traject opgezet. Ondernemerschap was namelijk ook onderdeel van de opleiding. Ik doe nu waar ik altijd van droomde! In de natuur impact maken, door andere vrouwen in hun kracht te zetten." 

Plan nu jouw BIG change gesprek in, dan kunnen we mogelijk eind september met je aan de slag!


CURSISTEN AAN HET WOORD

"Voor mij is the BIG change een van de meest waardevolle trajecten die ik tot nu toe heb gedaan."

Manon - Sint Niklaas (BE)

"Ik ervaar bijna geen stress meer. Ben ik heel blij mee! Door de oefeningen die in het traject zitten, heb ik geleerd om gelijk te herkennen wanneer ik in een stressvolle situatie zit. Of wanneer ik onder stress ben. En ik kan er gelijk iets aan gaan doen. Dus het duurt ook niet meer dagen/weken dat ik in die stress blijf zitten. Nee, ik kan gelijk iets gaan aanpassen. Omdat ik nu weet welke dingen belangrijk zijn om zonder stress te leven."

Patrycja - Leiden (NL)

"Het gaat o.a. over zelfheling. En hoe je dat kunt toepassen in de lessen. Ik denk trouwens dat dit traject goed is voor iedereen! Het is zo alles omvattend."

Ola Hetzel
Ola - Den Haag (NL)

"Je leert niet alleen welke yogahoudingen een specifieke uitwerking hebben op je gezondheid, maar juist ook waarom dit zo is. Ik geef nu een aantal jaar Slim & Shape Yoga (de yogavorm die je tijdens the BIG change krijgt) en ik word er ontzettend blij van! De yogi's in de lessen idem. Ook zij geven aan een verandering te ervaren. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Net als ik!"

Marleen - Vriezenveen (NL)
"the BIG change is uniek en vernieuwend. Het is voor mij een verrijking en een naslagwerk voor altijd!"

Nina - Den Haag (NL)

"Geen moment spijt van dit traject gehad. the BIG change heeft mijn leven veranderd in goede zin. Het heeft me energieker en gezonder gemaakt. Ik voel meer de kracht nu van binnenuit sinds dat ik de opleiding heb gevolgd. We hebben ook een hele fijne community. Echt het gevoel alsof je in een hele warme familie komt."

Anne - Rheden (NL)
Wendy

CURSIST WENDY AAN HET WOORD:

"De vrijheid en rust waar ik zo naar verlangde heb ik binnen een jaar na de start van het traject gerealiseerd. En daar ben ik voor altijd dankbaar voor.


Het is ongelofelijk wat dit afgelopen jaar mij heeft gebracht. En dat begon allemaal een klein jaar geleden met the BIG change.

Ik begon met het verlangen zelf wat meer rust te willen in mijn leven. De ochtendroutine met sapjes, ademhaling en yoga hebben mijn leven zo intens verrijkt. Dat uur rust en me-time voordat de hectiek van de dag losbreekt is fenomenaal!"


Wendy - Poortugaal (Nederland)

CURSIST MARLEEN AAN HET WOORD:

Hoe heb je de docenten van de opleiding ervaren?

"Als een warm bad! Naast kundige en ervaren coaches en docenten die weten waar ze het over hebben, zijn ze ook erg betrokken bij je. Het voelt altijd als thuiskomen bij deze lieverds. Er is aandacht voor jou en jouw proces en je wordt daarin ook liefdevol begeleid en gestimuleerd om te groeien. Niet alleen tijdens de lesdagen, maar ook daarna."

Waardoor heb je besloten om de opleiding te gaan doen?

"De workshops maakten mij erg enthousiast. De combinatie van yoga en al deze vernieuwende kennis mbt gezondheid en stressreductie greep me meteen. Hoe fantastisch is het om al deze kennis met mensen in mijn lessen te kunnen en mogen delen?"

Kun je iets zeggen over de benadering die deze opleiding heeft richting de cursisten?

"De begeleiding is warm en liefdevol. Er is alle ruimte voor jouw individuele proces, als cursist en als mens. Alles mag en kan gedeeld worden. Dat voelt veilig en warm. Er wordt mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijke coaching geboden. En je kunt ook buiten de lessen terecht bij de docenten en coaches. Zij staan voor je klaar om je te helpen in je proces."

Marleen - Vriezenveen (NL)
Ola Hetzel

CURSIST OLA AAN HET WOORD:

"Ik gaf al yogales, maar ik dacht: een extra toevoeging ga ik er nu aan brengen. Maar het is veel meer dan een toevoeging! Ik heb écht zoveel geleerd de afgelopen tijd. Niet alleen wat ik kan meegeven tijdens een yogales op de mat als yogadocente, maar ook voor mezelf! Het is echt een groot kado geweest voor mezelf. Je gaat allemaal verschillende aspecten van je leven na. Dit traject is life changing voor mij geweest! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zoveel nieuwe dingen heb geleerd en ook meteen heb toegepast in mijn dagelijks leven. Ik sta anders op, ik ga anders naar bed, ik eet anders. Er is echt heel veel veranderd! Haha!"

Ola - Den Haag (NL)

CURSIST WENDY AAN HET WOORD:

"Inmiddels heb ik mijn hectische baan in de mode opgezegd en heb ik een eigen yogastudio/atelier ruimte, waarin ik mijn creativiteit combineer met yoga."

Wendy - Portugaal (NL)

Waarschijnlijk ben je geen couch potato,

maar heb je wel behoefte aan een BIG change.

the BIG change