--> Online Slim & Shape Yoga workouts met persoonlijk support!

In shape en een stressvrij leven nu altijd binnen handbereik! 
Met het Online Yoga Community abonnement van Slim & Shape Yoga®

Slim & Shape Yoga workouts met persoonlijk support!

 • Altijd en overal toegang tot de fijnste en nieuwste Slim & Shape Yoga workouts
 • Elke maand nieuwe lessen
 • Dé stok achter de deur om in shape te komen (waar je de deur niet voor uit hoeft 😊)
 • Friendly reminders om je te stimuleren 
 • Speciaal geselecteerde Slim & Shape Yoga docenten
 • Liefdevolle begeleiding
 • Alles handig bij elkaar in de Slim & Shape Yoga-app
 • Persoonlijk contact: al jouw vragen direct kunnen stellen aan de docenten via de app
 • Makkelijk in contact komen met mede Slim & Shapers wanneer jij daar behoefte aan hebt (via de app)

  Dit alles en meer, tijdelijk voor de prijs van 1 yogales per maand (17 euro)! Maak er snel gebruik van, voordat we ons bedenken!
Ja! Ik wil graag toegang!

Professionele docenten!

Al onze docenten hebben een gedegen yogaopleiding genoten. Aanvullend hebben ze onze Teacher Training succesvol doorlopen en zijn ze allen gecertificeerd Slim & Shape Yoga docent.

Nieuwe effectieve workouts!

Onze docenten zorgen ervoor dat je elke maand weer fijne nieuwe effectieve workouts hebt om je helemaal in vast te bijten. Want weet, herhaling is key tot succes!

Persoonlijk contact!

Naast de persoonlijke touch van de docenten in de yoga workouts, kun je ook letterlijk in contact zijn met jouw favoriete docenten via de handig Slim & Shape Yoga-app.

Alles handig in een app!

Bijna alles gaat tegenwoordig online. We delen jouw frustratie van het verliezen van webadressen en inloggegevens van je gekochte digitale producten, diensten en trainingen. Daarom doen wij gewoon alles in 1 app. Dus alles wat je van Slim & Shape Yoga hebt,  vind je terug in dezelfde app op je telefoon, ipad, laptop en desktop. Wel zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Sta je al klaar voor de start in warrior houding op je mat? 

Ja, ik ben er klaar voor!


Nederlands- en Engelstalige yoga-workouts!

Voor de liefhebber en Engelstaligen onder ons, bieden we ook Engelstalige yoga workouts aan. 

Signatuur 8-stappen workout

Alle workouts zijn opgebouwd vanuit de Slim & Shape Yoga 8-stappen filosofie. De combinatie van deze acht krachtige mechanismen bewijzen keer op keer enorm effectief te zijn in het reduceren van stress en het efficiënt in shape brengen van je lichaam. 

Gelijkgestemden in de community!

Een groeiende groep aan gelijkgestemden (Slim & Shapers) vormen de community waar wij en jij toe behoren. Via de Slim & Shape Yoga-app ben je met elkaar in contact, maar alleen als jij dat wil!

Tijdelijk te laag geprijsd!

Alleen nu hanteren we deze verbazingwekkende aanbiedingsprijs. Eenmaal ingestapt op dit lage maandelijkse tarief? Dan blijft deze voor jou ongewijzigd. Altijd. Ook in de toekomst als andere nieuwe leden meer gaan betalen. Dat is het voordeel van er snel bij zijn!

STRESS HOORT ER NIET GEWOON EEN BEETJE BIJ!

Bijna iedereen ervaart onnodig veel stress. Sommigen langdurig en sommigen zelfs non-stop! Het zorgt hoe dan ook voor de daarbij behorende gezondheidsklachten. Sommige klachten zijn we zo één mee geworden, dat we ze niet eens meer doorhebben. Maar daardoor zijn ze niet minder schadelijk op langer termijn. Het Slim & Shape Yoga systeem (waar de yoga workouts onderdeel van uitmaken) helpt je vrij te worden van stress. 
Want ja, een stressvrij leven is wel dégelijk mogelijk! 


Niet in shape kunnen komen? Dat heeft alles te maken met je gezondheid


Én Slim & Shape Yoga is expert op het gebied van in shape komen. In shape komen gaat bij Slim & Shape Yoga namelijk vanzelf als je helemaal gezond bent, fysiek en mentaal. En helemaal gezond worden - fysiek en mentaal - daar helpen we je graag bij!

Kan je niet wachten om mentaal en fysiek in top shape te komen? 

Ja, ik ben er klaar voor!


Je zit complexer in elkaar dan je denkt. Een oplossing is daarom bijna nooit eenzijdig.

We bekijken alles vanuit een groter geheel. Slim & Shape Yoga focust niet alleen maar op yogahoudingen uitvoeren, of alleen op voeding of mindset. Dan doen we je te kort. Alles is namelijk altijd met elkaar verbonden. Zo is het leven. Het is achterhaald om te denken dat we gezondheidsissues (waaronder bijvoorbeeld stress en gewichtsproblemen) kunnen oplossen door een kokervisie te hebben op alleen de zichtbare en voelbare klacht. Of dat bijvoorbeeld enkel een medicijn, operatie, yoga, voeding, supplement, mindset, therapie, bepaald type sport of ontspanning al onze klachten zou moeten kunnen oplossen.


Slim & Shape Yoga workouts zijn onderdeel van de oplossing

Met het Slim & Shape Yoga systeem gaan we naar de kern, de root, de echte veroorzakers van het probleem. En we laten zien hoe je de veroorzakers van de klacht vanuit verschillende invalshoeken aanpakt. Hierdoor herstel je op een duurzame manier. Met duurzaam bedoelen we écht herstellen, niet maskeren. Wat voor soort herstel dit ook mag zijn.
Zin om die onverstoorbare zen buddha in jezelf te ontdekken?

Ja, ik ben er klaar voor!


Onze gecertificeerde Slim & Shape Yoga-docenten die jou liefdevol gaan begeleiden:

Where attention goes, energy flows

Lesgeven en yoga zijn naast mijn gezin de grootste passies in mijn leven. Ik kijk er dus ook erg naar uit om dat met jou te mogen delen.

Loes - Slim & Shape Yoga docent
Samen gezonder

Ik ben gezonder geworden, gezonder gaan leven en ervaar veel meer rust door Slim & Shape Yoga. Mijn missie is om jou daar ook mee aan te steken! 😊

Marleen - Slim & Shape Yoga docent
Slim & Shape Yoga als onderdeel van onze dagelijkse rituelen

Ik merk hoeveel baat wij mensen hebben bij rituelen. Ik hoop dat Slim & Shape Yoga onderdeel van jouw eigen rituelen gaat worden. 

Anne - Slim & Shape Yoga docent
Word stressvrij net als ik!

Ik heb zelf zoveel gehad aan de No Stress Formule! Deze maakt onderdeel uit van Slim & Shape Yoga. Ik zal regelmatig in de workouts delen wat mij zo goed geholpen heeft. Oja, ik geef les in het engels.

Patrycja - Slim & Shape Yoga docent

Ik motiveer je!

Ik zorg samen met mijn collega's maandelijks voor nieuwe fijne workouts. Je fit voelen met Slim & Shape Yoga is mijn missie. Daarom zal ik je stimuleren en prikkelen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Manon - Slim & Shape Yoga docent
Mijn support heb je!

Ik zal jouw vragen samen met mijn collega-docenten zo goed mogelijk beantwoorden. We hopen je snel in onze community te mogen verwelkomen!

Kamasc - eigenaar Slim & Shape Yoga

Je mag een van de twee bonussen kiezen.
Welke kies jij?

Bonus 1: Slim & Shape Yoga bal (the original)

De unieke Slim & Shape Yoga bal die je tijdens de les nodig zult hebben voor o.a. de buikmassages. Ter waarde van 12 euro. Nu tijdelijk helemaal gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten van 7 euro.


Handig om te weten: jouw maandabonnement is per maand opzegbaar.


nullBonus 2: Home Starter Kit - Extra

Tijdelijk bieden we nu de Slim & Shape Yoga Home Starter Kit - EXTRA aan t.w.v. 75 euro, als bonus bij jouw abonnement! De extra versie is de uitgebreide versie van de  basic-variant. Het is bijzonder dat we deze als bonus weggeven. Maar we weten ook dat mensen die de online lessen volgen in combinatie met de HSK-Extra, sneller mooie resultaten boeken. Het is nog niet duidelijk hoe lang we hem als bonus aanbieden. Je betaalt alleen voor de verzendkosten (7 euro) van de twee Slim & Shape Yoga ballen  die onderdeel uitmaken van de Home Starter Kit- Extra.

LET OP! Deze bonus geldt alleen wanneer je de eerste 12 maanden van je abonnement in een keer betaalt.

Handig om te weten: jouw abonnement is jaarlijks opzegbaar.

.nullMet de Home Starter Kit -EXTRA heb je een voorsprong. Want je begrijpt direct hoe de workouts werken en wat de filosofie erachter is. Waardoor je sneller resultaten kunt behalen. De Home Starter Kit - EXTRA bevat: 

 • Duidelijke uitleg over wat Slim & Shape Yoga is en wat de effecten zijn van de 8-stappen workout
 • Twee Slim & Shape Yoga ballen voor o.a. buikmassages (een voor jezelf en een voor vriend/vriendin/familielid). De bal werkt o.a. voor verlichting op buik-, en is tegen maag- en darmproblemen. Dus krijg gezondere buikorganen en darmstelsel, minder stress in buikgebied en een plattere buik!
 • Workout: In shape komen onder begeleiding van Kamasc (founder van Slim & Shape Yoga®) met de 8-stappen signatuur workout
 • Workout: Minder stress met Kamasc (founder van Slim & Shape Yoga®) met de 8-stappen signatuur workout
 • Jouw eigen 8-stappen-workout-notitieboek om je persoonlijke proces vast te leggen en je eigen variaties te creëren
 • Workout-overzichtskaart voor eigen practice
 • Het immuunsysteem-booster elixer receptboek. De ingrediënten van een dagelijks elixer. Met uitgebreide toelichting hoe deze elixer jouw immuunsysteem verbetert. De veilige, gezonde en effectieve manier om je lekker te voelen, gezond te blijven en in shape te komen.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar heb je liever geen bonus?

Geen probleem! Krijg nu direct toegang tot de Slim & Shape Yoga community via onze app of de website. En volg vandaag nog je eerste Slim & Shape Yoga workout! En dat alles voor de laagste prijs ooit!

Jouw abonnement is maandelijks opzegbaar.