-->

MILJOENEN MENSEN WERELDWIJD ZIJN JOU AL VOORGEGAAN!

Échte duurzame heling met behulp van de natuur.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE TIJDELIJKE ACTIE!

“Vijf tot zes dagen fietsen hielpen mij niet van mijn buik af. Een verandering in mijn voeding deed dat wel! Het 90 dagen klachtenvrij programma heeft me naar mijn ideaal gewicht gebracht. Mijn buik is verdwenen en ik voel me vooral fitter dan ooit”. - Eric

Ja, dit kan écht!

Je bruist van energie. Elke dag weer. Je hebt jouw perfecte lichaamsgewicht en je zit heerlijk in je vel. 

 

Pijntjes en klachten zijn verledentijd. Jouw stoelgang zou een prijs winnen als er prijzen voor beste stoelgang uitgegeven zouden worden.

Je hebt een platte buik en gladde, zachte, mooi uitziende huid. Je bent ontstekingsvrij. Je nagels en haar groeien als kool. Je ziet er jonger uit en zo voel je je ook. 


Emotioneel ben je stabieler dan ooit tevoren. Je voelt je goed! Je gedachten zijn helder. Je hebt laser focus en je komt makkelijk op oplossingen voor elke uitdaging of obstakel dat op je pad komt. 

 

Auto-immuunziekte? Dat is iets uit je verledentijd. Jij bent het levende bewijs dat je daar niet voor de rest van je leven aan vast zit! Genezen kan wel degelijk. 


Is bovenstaande iets waar je nu alleen maar van kan dromen? Dan wordt het tijd voor jouw persoonlijke ervaring met het 90 dagen klachtenvrij programma. Dit programma staat erom bekend gezondheidsissues op te lossen die onmogelijk lijken om van af te komen.

Ervaar het zelf en start vandaag nog!

Krijg je leven terug!

Lieve strijder, ik (Jolanda) ben jouw betrokken begeleider tijdens het 90 dagen klachtenvrij programma. Net als jij had ik klachten. Ik had veel klachten. Vage en ook ernstige klachten. Waaronder een schildklieraandoening. Ik slikte veel medicijnen. Ik ging gebukt onder het leven. Niet leuk en vaak ook heel deprimerend.

Slim & Shape Yoga® in combinatie met  het 90 dagen klachtenvrij programma hebben mij mijn leven terug gegeven! Al na 2 weken voelde ik een duidelijke verbetering, lichamelijk en geestelijk. Ik ben nu vrijwel klachtenvrij en heb zelfs mijn schildkliermedicatie volledig kunnen afbouwen. Mijn leven is velen malen prettiger, onbezorgder en lichter geworden. Ik ben zelfs van een aantal klachten af die ik destijds niet eens meer bestempelde als klacht. Ik was er zo aan gewend.

Laat me je 90 dagen persoonlijk begeleiden en zie dat de natuur ook voor jou het beste in petto heeft!

Liefs, Jolanda

Eigenaar praktijk pijnbestrijding en welzijnscoach

Normale prijs: 2300,- 

TIJDELIJKE AANBIEDING: 
 323,- incl. btw
Per maand (3 maanden)
(Of 900,- als je liever in een keer betaalt.)

Bedankt Jolanda, ik had nooit gedacht dat ik mezelf door de weerstand heen kon slepen. Ik had geen mega lijst met klachten, maar ik merk wel een aantal dingen op.


 • Na 90 dagen was ik 8,5 kilo kwijt!
 • Mijn huid is heel erg smooth, normaal veel winterdroogte.
 • Mijn PMS klachten zijn verdwenen en mijn menstruatie is heel weinig. Zonder buikpijn.
 • Eczeem aan handen is bijna weg. Huid is aan het vernieuwen nu.
 • Ik slaap top en sta zonder moeite op.
 • Voel me alert en (bijna) zonder stress.


Verder vind ik het echt fijn hoeveel tijd je hebt gestoken in het beantwoorden van al mijn vragen, dank daarvoor!

Wendy

Trots en dankbaar dat ik de 90 dagen helemaal heb doorstaan!

Ik voel me echt een heel ander mens. Ben blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan.


Voelt nu ook wel fijn om weer rustig te gaan opbouwen qua voeding.

Voor mij is het nu echt heel helder dat ik de bepaalde producten eigenlijk helemaal niet gemist heb. Dat ga ik ook vast houden! Ik weet nu wat goed is voor mijn lichaam en wat niet.

Heel fijn om deze houvast te hebben.


Mijn nagels zijn heel mooi, mijn huid is echt een stuk beter geworden. Ik kom veel beter mijn dagen door, door minder bloedsuiker schommelingen. Vind het ook echt fijn om tot een bepaalt uur geen vet te eten. Merk dat ik daardoor minder moeite heb met opstarten!


Oh trouwens, ik ervaar ook wel minder een opgejaagd gevoel. Het is er nog wel alleen veel minder heb ik het idee.


Ben je heel dankbaar Jolanda dat je mij hierin zo hebt begeleid en ondersteund!

Wietske

Wil je ervaren hoe jarenlange klachten eindelijk definitief kunnen afnemen en zelfs helemaal verdwijnen?


Kan je het je voorstellen? Dat je van al je lichamelijke klachten af bent? Misschien niet, omdat je al zo lang vereenzelvigd bent met je klachten over al die jaren. Misschien is het zo'n 'ver van je bed show' dat je er zelfs sceptisch over bent. Toch is het lichaam altijd in staat te helen. Ook al draagt het bepaalde klachten en ziekten al jaren bij zich. Dat is een hele geruststelling. Het heeft alleen wel consistent de juiste heling-bouwstenen nodig. En daarom is het 90 dagen klachtenvrij programma in het leven geroepen. 

90 dagen klachtenvrij programma

Miljoenen mensen wereldwijd zijn jou al voor gegaan!

Jolanda's 90 dagen klachtenvrij programma is gebaseerd op de 90 dagen cleanse van Medical Medium (Anthony William). Medical Medium heeft met zijn natuurlijke cleanse-informatie wereldwijd en al jarenlang miljoenen mensen met de meeste uiteenlopende chronische ziekten en vage klachten geheeld. Diabetes, auto-immuunziekten zoals haschimoto's en MS, psychische ziekten, angststoornissen, tinnitus, menière, pfeiffer, ALS, Lyme, geheugenproblemen, autisme, haar-, huid- en nagelziekten, verslavingen, darmklachten en ga zo maar door.

Zijn helingsinformatie is niet gebaseerd op fancy, trendy of commerciële diëten. Dus geen Paleo, Keto en intermittent fasting, die korte termijn resultaten opleveren maar op langere termijn juist de lichamelijke klachten zullen doen verergeren. Medical Medium zijn helingsinformatie is gebaseerd op wat de natuur ons vertelt en geeft. Zijn persoonlijke support krijgen is helaas niet mogelijk. Daar is hij veel te druk voor. Maar wat wél mogelijk is, is om begeleid te worden door Jolanda! Second best!😁


Met het 90 dagen klachtenvrij programma van Jolanda ga je dus helen aan de hand van natuurprincipes van Medical Medium. Op een veilige manier, stap voor stap.

Een programma die door de natuur is voorgeschreven. En die rekening houdt met het ritme en de manier waarop jouw organen gifstoffen, indringers en ziekten opruimt en het lichaam verlaten. Het programma dat begrijpt waar jouw klachten vandaan komen en hoe ze daadwerkelijk bij de wortel aan te pakken. 

Als je voor échte diepgaande heling gaat, is de natuur ALTIJD de oplossing. Ontdek aan de hand van het 90 dagen klachtenvrij programma de onthullende geheimen van de natuur die ook jou heling gaan brengen. 

Wil je stoppen met het maskeren van je klachten en nu écht beginnen met helen?

Waarom helemaal genezen je nog niet is gelukt...

Elk lichaam wil altijd herstellen. Het is niet zo dat jouw lichaam zichzelf aanvalt of iets dergelijks. Dit wordt ons soms wel doen geloven. Maar weet dat jouw lichaam zichzelf nooit zal aanvallen! Waarom je deze klachten hebt komt omdat er een indringer is waartegen jouw lichaam zich wil beschermen. En dat uit zich in de lichamelijke ongewenste verschijnselen die je nu ervaart. 

Waarom volledige heling nog niet eerder bij je heeft plaatsgevonden is omdat je jouw lichaam nog niet consistent de juiste natuurlijke heling-bouwstenen hebt gegeven. En die ga jij het nu wél geven, mits je natuurlijk met ons mee doet!

Wat als je al die heling-bouwstenen op een presenteerblaadje van Jolanda aangereikt krijgt? Met een goede onderbouwing en begeleiding. Dan wordt dit jaar, het jaar waarin je die grote omslag voor jouw gezondheid maakten! 


Als beloning zal je:
 • Klachtenvrij kunnen leven. Dus lichter en makkelijker leven.
 • Begrijpen wat de werkelijke reden is van de klachten die je had. En daardoor er ook voor kunnen zorgen dat de klachten niet meer terugkomen.
 • Je krachtiger en energieker voelen dan ooit tevoren
 • Het volste vertrouwen hebben in het zelf helend vermogen van je lichaam met een blijvend resultaat.
 • Relaxter door het leven gaan
 • In de overgang? Overgangsklachten zijn verleden tijd! 


De beste en inmiddels meest ervaren MM-protocol begeleider in Nederland en België

Jolanda is de enige begeleider in Nederland en België die vrijwel alle Medical Medium informatie uit haar hoofd!🤯 kent. En dit zijn inmiddels een heleboel boekwerken. Ze heeft haar kennis aan de hand van de door Medical Medium voorgeschreven natuurlijke 90 dagen cleanse verwerkt tot een stap voor stap 90 dagen klachtenvrij programma. Waarbij ze jouw vervolgens ook 90 dagen lang actief begeleid en je support wanneer je dat nodig hebt.


Jolanda heeft naast het 90 dagen klachtenvrij programma een praktijk voor sportmassage, pijnbestrijding en gezondheid. Ze werkt daarin als therapeutisch masseuse en welzijnscoach.  
€ 2300,-
tijdelijk €323 incl. btw (3 maanden)

90 dagen klachtenvrij programma

Start wanneer jij wil en ontvang 90 dagen persoonlijke begeleiding  van Jolanda online en via WhatsApp.


Na betaling neemt Jolanda persoonlijk contact met je op voor het inplannen van jouw intakegesprek.

Je bent niet de enige met klachten. En helen doen we samen!

Binnen een maand was ik van mijn tinnitus af.
En niet alleen dat, ook andere klachten die ik had zijn op hun retour of inmiddels al helemaal weg! Sommige klachten gaan sneller weg dan andere. Waar ik achterkwam is dat niet opgeven en zo consistent mogelijk doorgaan uiteindelijk voor de snelste en resultaten zorgen. Heel fijn om dat met de mentale support van Jolanda te doen, want soms sta je wel voor mentale uitdagingen. Haar programma en support trok me door moeilijke momenten heen. Oja en wat ik ook heel fijn vind van deze natuurlijke helingsmethode is dat mijn algehele gezondheid verbetert is. Alsof ik 10 jaar jonger ben dan daarvoor :-)
Kathy
Eindelijk van mijn bolle buik af!
“Vijf tot zes dagen fietsen hielpen mij niet van mijn buik af. Een verandering in mijn voeding deed dat wel. Het 90 dagen klachtenvrij programma heeft mij naar mijn ideaal gewicht gebracht. Mijn buik is verdwenen en ik voel me fitter dan ooit”.
90 dagen klachtenvrij
Eric
Ik heb geen sigaret meer aangeraakt.

Mijn hele leven heb ik gerookt. Tijdens een korte vakantie ben ik door Jolanda gestart met een paar elementen uit het 90 dagen klachtenvrij programma in de ochtend. Ik voelde meteen meer energie en een rustiger gevoel in mijn buik. Sinds de start heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Geheel zonder ontwenningsverschijnselen ben ik van het roken af. Nu al ruim een half jaar. 

Ik voel me zo goed met deze ochtendroutine dat ik steeds meer in mijn voeding ben gaan aanpassen. Iedereen zou dit moeten ervaren.

90 dagen klachtenvrij
Yvonne
90 dagen klachtenvrij

1. Hoe gaat het programma in zijn werk?

Je krijgt elke 2 weken een nieuwe heling-stap aangereikt via een persoonlijke videoboodschap van Jolanda, een boodschappenlijst en achtergrondinformatie. Dus per heling-stap ben je steeds twee weken bezig. Vervolgens krijg je dagelijks support via WhatsApp en onze online community. Je kunt dus 24/7 jouw vragen aan Jolanda stellen. 
tijd 90 dagen klachtenvrij programma

2. Hoe lang duurt het programma?

Dat is een inkoppertje: 90 dagen! 😁

3. Ben ik binnen die 90 dagen van al mijn klachten af?

Binnen die 90 dagen zul je naar alle waarschijnlijkheid van een aantal klachten af zijn. Mogelijk is dat al voldoende voor je. Echter kunnen sommige klachten een langere helingstijd nodig hebben. Jolanda zal je dan ook vertellen wat je na die 90 dagen het beste kunt doen om jouw verdere helingsproces niet te verstoren.
geen dieet

4. Moet ik van de een op de andere dag heel anders gaan eten?

Nee, juist niet. Dat is het fijne aan dit programma. Alles gaat heel geleidelijk. Elke twee weken wordt er iets van je voedingspatroon vervangen voor helende voedende bouwstenen. Zo kan jij en ook je lichaam rustig wennen aan de transformatie. 
at home 90 dagen klachtenvrij programma

5. Waar volg ik deze 90 dagen?

Gewoon vanuit huis. Zie voor details het antwoord bij vraag 1.

6. Wordt er van me verwacht dat ik veel sport? Ik heb daar namelijk geen tijd voor en vooral ook geen zin in.

Nee, je hoeft gelukkig niet de sportschool plat te lopen. Een beetje yoga doen kan natuurlijk nooit kwaad. Maar zelfs als je dat niet doet zal heling zijn intrede doen met dit 90 dagen klachtenvrij programma. 

7. Moet ik al mijn klachten met de andere deelnemers gaan delen? 

Nee, absoluut niet. Je mag zelf bepalen wat je wel en niet deelt met anderen. Je kunt het programma ook geheel op jezelf doen zonder iets te delen met wie dan ook. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, zal Jolanda wel privé aan je vragen van welke klachten je graag af wil. Uiteraard blijft die info tussen jullie twee.  

Ontdek hoe je met het 90 dagen klachtenvrij programma...

...je klachten op relaxte wijze eindelijk definitief achter je kunt laten.