-->
gezond

Miljoenen mensen wereldwijd zijn jou al voorgegaan!

Échte duurzame heling met behulp van de natuur.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE TIJDELIJKE ACTIE!

“Vijf tot zes dagen fietsen hielpen mij niet van mijn buik af. Een verandering in mijn voeding deed dat wel. Het 90 dagen klachtenvrij programma heeft mij naar mijn ideaal gewicht gebracht. Mijn buik is verdwenen en ik voel me fitter dan ooit”. - Eric

Lieve strijder, ik (Jolanda) ben jouw betrokken begeleider tijdens het 90 dagen klachtenvrij programma. Net als jij had ik klachten. Ik had veel klachten. Vage en ook ernstige klachten. Ik ging gebukt onder het leven. Niet leuk en vaak ook deprimerend.

Slim & Shape Yoga in combinatie met het 90 dagen klachtenvrij programma hebben mij mijn leven terug gegeven! Al na 2 weken voelde ik een duidelijke verbetering, lichamelijk en geestelijk. Ik ben nu vrijwel klachtenvrij en heb zelfs mijn schildkliermedicatie kunnen afbouwen. Mijn leven is velen malen prettiger, onbezorgder en lichter geworden. Ik ben zelfs van een aantal klachten af die ik destijds niet eens meer bestempelde als klacht. Ik was er zo aan gewend. 

Doe met me mee en zie dat de natuur ook voor jou het beste in petto heeft!

Liefs, Jolanda

LET OP! ER LOOPT NU EEN TIJDELIJKE ACTIE 

null

VOOR SNELLE BESLISSERS HEBBEN WE T/M 5 SEPTEMBER EEN BIJZONDERE AANBIEDING!

limes

Herkenbaar?


Je wil eindelijk van die vermoeidheid af. Weg met die kilo’s of van die pijn af. 

Je bent klaar met het vechten tegen onbegrip van anderen en het gevecht tegen je mind en tegen je lichaam. Het blust je uit, je hebt er geen energie meer voor.


Je hebt vaak last van je darmen. Zodra je wat eet zet je buik op. Je stoelgang is een drama. Je ervaart ontzettend veel stress, spanningen, je slaapt slecht of je hart klopt in je keel.

Je hebt last van huid, haar of/en nagelproblemen.

Er is je verteld dat je een auto-immuunziekte hebt en dat je lichaam zich tegen je keert. En dat je ermee moet leren leven, inclusief alle medicatie.


Je bent verslaving gevoelig en hebt bijvoorbeeld een drank-, eet, sex-, drugs-, medicijn-, rook- of andere verslaving die ten koste gaat van je gezondheid. 


Je hebt last van niet goed helder te kunnen denken, je bent vaak depri en je hebt moeite met concentreren. Je moet zoeken naar de zin van het leven, want echt leuk vind je het leven niet. 


Je hebt regelmatig last van hoofdpijn of/en migraine. 


Je hebt neurologische problemen.

Of misschien ben je in de overgang. En je wordt knettergek van die opvliegers, stemmingswisselingen en onregelmatige menstruatie of een heel heftige menstruatie. Je lichaam verandert en niet zoals jij dat wil. Je moet steeds meer dingen opschrijven, je geheugen is net een zeef.


Komen een of meer van deze klachten je bekent voor? En heb je al zoveel uitgeprobeerd, maar heb je nog steeds last van klachten?  

Wil je ervaren hoe jarenlange klachten eindelijk definitief kunnen afnemen en zelfs helemaal verdwijnen?


Kan je het je voorstellen? Dat je van al je lichamelijke klachten af bent? Misschien niet, omdat je al zo lang vereenzelvigd bent met je klachten over al die jaren. Misschien is het zo'n 'ver van je bed show' dat je er zelfs sceptisch over bent. Toch is het lichaam altijd in staat te helen. Ook al draagt het bepaalde klachten en ziekten al jaren bij zich. Dat is een hele geruststelling. Het heeft alleen wel consistent de juiste heling-bouwstenen nodig. En daarom is het 90 dagen klachtenvrij programma in het leven geroepen. 

90 dagen klachtenvrij programma

Miljoenen mensen wereldwijd zijn jou al voor gegaan!

Jolanda's 90 dagen klachtenvrij programma is gebaseerd op de 90 dagen cleanse van Medical Medium (Anthony William). Medical Medium heeft met zijn natuurlijke cleanse-informatie wereldwijd en al jarenlang miljoenen mensen met de meeste uiteenlopende chronische ziekten en vage klachten geheeld. Diabetes, auto-immuunziekten zoals haschimoto's en MS, psychische ziekten, angststoornissen, tinnitus, menière, pfeiffer, ALS, Lyme, geheugenproblemen, autisme, haar-, huid- en nagelziekten, verslavingen, darmklachten en ga zo maar door.

Zijn helingsinformatie is niet gebaseerd op fancy, trendy of commerciële diëten. Dus geen Paleo, Keto en intermittent fasting, die korte termijn resultaten opleveren maar op langere termijn juist de lichamelijke klachten zullen doen verergeren. Medical Medium zijn helingsinformatie is gebaseerd op wat de natuur ons vertelt en geeft. Zijn persoonlijke support krijgen is helaas niet mogelijk. Daar is hij veel te druk voor. Maar wat wél mogelijk is, is om begeleid te worden door Jolanda! Second best!😁


Met het 90 dagen klachtenvrij programma van Jolanda ga je dus helen aan de hand van natuurprincipes van Medical Medium. Op een veilige manier, stap voor stap.

Een programma die door de natuur is voorgeschreven. En die rekening houdt met het ritme en de manier waarop jouw organen gifstoffen, indringers en ziekten opruimt en het lichaam verlaten. Het programma dat begrijpt waar jouw klachten vandaan komen en hoe ze daadwerkelijk bij de wortel aan te pakken. 

Als je voor échte diepgaande heling gaat, is de natuur ALTIJD de oplossing. Ontdek aan de hand van het 90 dagen klachtenvrij programma de onthullende geheimen van de natuur die ook jou heling gaan brengen. 

Wil je stoppen met het maskeren van je klachten en nu écht beginnen met helen?

90 dagen klachtenvrij programma

Waarom écht helen je nog niet is gelukt

Elk lichaam wil altijd herstellen. Het is niet zo dat jouw lichaam zichzelf aanvalt of iets dergelijks. Dit wordt ons soms wel doen geloven. Maar weet dat jouw lichaam zichzelf nooit zal aanvallen! Waarom je deze klachten hebt komt omdat er een indringer is waartegen jouw lichaam zich wil beschermen. En dat uit zich in de lichamelijke ongewenste verschijnselen die je nu ervaart. 

Waarom volledige heling nog niet eerder bij je heeft plaatsgevonden is omdat je jouw lichaam nog niet consistent de juiste natuurlijke heling-bouwstenen hebt gegeven. En die ga jij het nu wél geven, mits je natuurlijk met ons mee doet!

Wat als je al die heling-bouwstenen op een presenteerblaadje van Jolanda aangereikt krijgt? Met een goede onderbouwing en begeleiding. Dan wordt dit jaar, het jaar waarin je die grote omslag voor jouw gezondheid maakten! 


Als beloning zal je:
  • Klachtenvrij kunnen leven. Dus lichter en makkelijker leven.
  • Begrijpen wat de werkelijke reden is van de klachten die je had. En daardoor er ook voor kunnen zorgen dat de klachten niet meer terugkomen.
  • Je krachtiger en energieker voelen dan ooit tevoren
  • Het volste vertrouwen hebben in het zelf helend vermogen van je lichaam met een blijvend resultaat.
  • Relaxter door het leven gaan
  • In de overgang? Overgangsklachten zijn verleden tijd! 


Jolanda klachtenvrij programma

De beste en inmiddels meest ervaren MM-protocol begeleider in Nederland en België

Jolanda is de enige begeleider in Nederland en België die vrijwel alle Medical Medium informatie uit haar hoofd!🤯 kent. En dit zijn inmiddels een heleboel boekwerken. Ze heeft haar kennis aan de hand van de door Medical Medium voorgeschreven natuurlijke 90 dagen cleanse verwerkt tot een stap voor stap 90 dagen klachtenvrij programma. Waarbij ze jouw vervolgens ook 90 dagen lang actief begeleid en je support wanneer je dat nodig hebt.


Jolanda heeft naast het 90 dagen klachtenvrij programma een praktijk voor sportmassage, pijnbestrijding en gezondheid. Ze werkt daarin als therapeutisch masseuse en welzijnscoach.  
€ 600,-
€ 197,-

90 dagen klachtenvrij programma

Alleen voor snelle aanmelders voor onze scherpste prijs. Na 5 september kost het programma gewoon weer 600 euro.

Wil jij ook de kans om door Jolanda begeleid te worden, op weg naar klachtenvrij?

90 dagen klachtenvrij

1. Hoe gaat het programma in zijn werk?

Je krijgt elke 2 weken een nieuwe heling-stap aangereikt via een persoonlijke videoboodschap van Jolanda, een boodschappenlijst en achtergrondinformatie. Dus per heling-stap ben je steeds twee weken bezig. Vervolgens krijg je dagelijks support via WhatsApp en onze online community. Je kunt dus 24/7 jouw vragen aan Jolanda stellen. 
tijd 90 dagen klachtenvrij programma

2. Hoe lang duurt het programma?

Dat is een inkoppertje: 90 dagen! 😁
90 dagen klachtenvrij programma

3. Ben ik binnen die 90 dagen van al mijn klachten af?

Binnen die 90 dagen zul je ongetwijfeld van een aantal klachten af zijn. Mogelijk is dat al voldoende voor je. Echter kunnen sommige klachten een langere helingstijd nodig hebben. Jolanda zal je dan ook vertellen wat je na die 90 dagen het beste kunt doen om jouw verdere helingsproces niet te verstoren.
geen dieet

4. Moet ik van de een op de andere dag heel anders gaan eten?

Nee, juist niet. Dat is het fijne aan dit programma. Alles gaat heel geleidelijk. Elke twee weken wordt er iets van je voedingspatroon vervangen voor helende voedende bouwstenen. Zo kan jij en ook je lichaam rustig wennen aan de transformatie. 
at home 90 dagen klachtenvrij programma

5. Waar volg ik deze 90 dagen?

Gewoon vanuit huis. Zie voor details het antwoord bij vraag 1.
Savasana 90.dagen klachtenvrij programma

6. Wordt er van me verwacht dat ik veel sport? Ik heb daar namelijk geen tijd voor en vooral ook geen zin in.

Nee, je hoeft gelukkig niet de sportschool plat te lopen. Een beetje yoga doen kan natuurlijk nooit kwaad. Maar zelfs als je dat niet doet zal heling zijn intrede doen met dit 90 dagen klachtenvrij programma. 
privacy 90 dagen klachtenvrij

7. Moet ik al mijn klachten met de andere deelnemers gaan delen? 

Nee, absoluut niet. Je mag zelf bepalen wat je wel en niet deelt met anderen. Je kunt het programma ook geheel op jezelf doen zonder iets te delen met wie dan ook. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, zal Jolanda wel privé aan je vragen van welke klachten je graag af wil. Uiteraard blijft die info tussen jullie twee.  

Ontdek hoe je met helende routines je klachten op relaxte wijze kunt aanpakken.

Je bent niet de enige met klachten. En helen doen we samen!

Binnen een maand was ik van mijn tinnitus af.
En niet alleen dat, ook andere klachten die ik had zijn op hun retour of inmiddels al helemaal weg! Sommige klachten gaan sneller weg dan andere. Waar ik achterkwam is dat niet opgeven en zo consistent mogelijk doorgaan uiteindelijk voor de snelste en resultaten zorgen. Heel fijn om dat met de mentale support van Jolanda te doen, want soms sta je wel voor mentale uitdagingen. Haar programma en support trok me door moeilijke momenten heen. Oja en wat ik ook heel fijn vind van deze natuurlijke helingsmethode is dat mijn algehele gezondheid verbetert is. Alsof ik 10 jaar jonger ben dan daarvoor :-)
Kathy
Eindelijk van mijn buik af!
“Vijf tot zes dagen fietsen hielpen mij niet van mijn buik af. Een verandering in mijn voeding deed dat wel. Het 90 dagen klachtenvrij programma heeft mij naar mijn ideaal gewicht gebracht. Mijn buik is verdwenen en ik voel me fitter dan ooit”.
90 dagen klachtenvrij
Eric
Ik heb geen sigaret meer aangeraakt.

Mijn hele leven heb ik gerookt. Tijdens een korte vakantie ben ik door Jolanda gestart met een paar elementen uit het 90 dagen klachtenvrij programma in de ochtend. Ik voelde meteen meer energie en een rustiger gevoel in mijn buik. Sinds de start heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Geheel zonder ontwenningsverschijnselen ben ik van het roken af. Nu al ruim een half jaar. 

Ik voel me zo goed met deze ochtendroutine dat ik steeds meer in mijn voeding ben gaan aanpassen. Iedereen zou dit moeten ervaren.

90 dagen klachtenvrij
Yvonne

Klaar om jouw klachten achter je te laten?